Cumhuriyet Halk partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında; geçtiğimiz günlerde bir şehit cenazesi sırasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun ayaklarının dibine kurşun bırakılması protesto edildi.


CHP Silivri İlçe Başkanlığı'nın yazılı basın açıklaması şu şekilde:


Her gün şehit haberleri aldığımız bugünlerde ülkemizi bu noktaya taşıyanlar asla unutulmamalı.

2002 yılında sıfır terörle ülkeyi teslim alan iktidarla, bugün her gün şehit verdiğimiz bir tablo ortadır.

Bu iktidar Öcalan’a övgüler düzdü, terör örgütünün şehirlere bomba yığmasına göz yumdu, ülkemizin yasa ve anayasalarını teröristler le bir masa da müzakere etti, sınır kapılarında çadır mahkemeleri kurup, eli silahlı teröristleri törenlerle karşıladı, 1 Kasım seçimlerinde bize oy verin, koalisyon olmasın, istikrar olsun diyenler,

Son bir yılda 500’ün üzerinde şehit verilmesine sebep oldu.

Bu gün yaşanan hendek savaşının tek sorumlusu ülkemizi 14 yıldır yönetenlerdir.

İşte bu suçluluk duygusu ile;

Geçtiğimiz hafta içinde Türkiye’nin siyaset tarihine bir kara leke olacak bir saldırı gerçekleşti. CHP Genel Başkanımız Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU’na şehit cenazesinde çirkin bir saldıra da bulunulmuş boş kurşun bırakılarak tehdit edilmiştir.

Biz bir demokrasi mücadelesi veriyoruz, biz Türkiye için özgürlükler mücadelesi veriyoruz,

Türkiye’yi çağdaş ve daha müreffeh uygarlıklar düzeyine taşıma mücadelesi veriyoruz, bu mücadele ve heyecanı 93 yıldır taşıyoruz,

Biz Türkiye’deki tüm vatandaşlar için aydınlık, özgür ve demokrat bir düzen vaad ediyoruz.

Ne yaparsanız yapın bizleri demokrasiden, hukuktan ve bütün Türkiye’yi özgürlüklere kavuşturmaktan asla vazgeçiremeyeceksiniz. 
Editör: TE Bilişim