CHP Silivri İlçe Örgütü’nün emektar isimlerinden Mümin Tuğlu, İlçe Başkanı Suna Göçnegil’den sonra eski belediye başkanı Özcan Işıklar’ı da sosyal medya üzerinden sert bir şekilde eleştirdi.

Genel merkez tarafından "Silivri Koordinatörü" olarak görevlendirilen İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’la birlikte önceki gün meslek odalarını ziyaret eden Özcan Işıklar’ın kendisini merkeze koyarak en önde yer almasına tepki gösteren Tuğlu, söz konusu fotoğrafı paylaşarak altına da şu yorumu yazdı:

“Adamdaki egoya bakar mısınız? % 100 alınacak bir seçimi kaybetmiş, Büyük Şehir başkanımız Ekrem İmamoğlu’ndan 14 bin oy az almış. Yenilenecek seçimde Ekrem İmamoğlu’nun selamını getirdim, ziyaretlere başlamış. Kendini merkeze koyarak, sayın milletvekilini bir yana, ilçe başkanını en kenara alarak poz vermiş. Kendini genel başkan falan mı zannediyorsun. Millet seni beğenip seçmediğine göre. Bu tavırlarınıza sayın Ekrem İmamoğlu’na oy kazandırmak değil, ancak kaybettirirsiniz. Gölge etmeyin yeter.

Geçtiğimiz yıllarda üç ayrı dönem CHP ilçe başkanlığı ve Değirmenköy Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Mümin Tuğlu, İlçe Başkanı Suna Göçengil’i de benzer gerekçelerle sert bir dille eleştirmişti.

Tuğlu'nun paylaşımının altına çok sayıda partilinin destek yorumları yazdığı görüldü.

İŞTE MÜMİN TUĞLU'NUN PAYLAŞIMI:

Editör: TE Bilişim