Yıllardan bu yana çeşitli olaylarla anılan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın adı şimdi de “intikam iddiası” ile gündeme geldi.

Günlük olarak yayımlanan YÖRÜNGE Gazetesi’nin iddiasına göre; Karakaş’ın, geçtiğimiz Cumartesi günü katıldığı bir açılışta "intikam almaktan" bahsettiği duyuldu.

YÖRÜNGE Gazetesi’nde konuyla ilgili olarak yayımlanan satırlar aynen şu şekilde:

“…sohbet esnasında bir gazetecinin AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş’a hastalığı hatırlatılarak, nasıl olduğu sorusuna Karakaş; -İyiyim şükür merak etme daha çok işimiz var! İntikam alacağımız şeyler var!- şeklinde cevap vermesi ortamın iyice gerilmesine sebep oldu…”

 

GAZETECİ BIÇAKLATMAK VE KARANLIK İNSANLARLA İLİŞKİLERİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, 2004 yılında Belediye Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemde de adam  tutarak gazeteci bıçaklattırdığı iddiası ile gündeme gelmiş, Silivri 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandıktan sonra da “bir akrabasını saldırmaya azmettirdiği” gerekçesiyle suçlu bulunarak mahkum edilmişti.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da geçtiğimiz Eylül ayında düzenlediği basın toplantısında aslen Ağrı Eleşkirtli olan Metin Karakaş’ın çeşitli suç örgütleri ile para karşılığında anlaşarak arasında problem bulunan insanların peşine adam taktığını söylemişti.

Editör: TE Bilişim