Silivri CHP İlçe Örgütü'nde 23 Haziran 2019 seçimi öncesinde sular durulmuyor.

Bir dönem CHP üyesi olan ancak 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde DSP'nin Silivri belediye meclis üyesi adayı olarak Selami Değirmenci'nin seçim çalışmalarına katılan Nilgün Karataş, sosyal medya üzerinden CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil'i eleştirdi.

31 Mart seçimlerinde Selami Değirmenci ile birlikte çalışan ancak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda Ekrem İmamoğlu'na oy verdiğini belirten Karataş, "Ben avukatım ve 23 Haziran seçimlerinde kişisel sorunları, kızgınlıkları bir kenara bırakarak daha önce kendisine oy verdiğim Ekrem İmamoğlu için çalışmak istiyorum. CHP'nin 'her Sandığa bir avukat' kampanyası kapsamında görev alabilmek için partiye başvurdum. Ancak Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil'in aramızdaki kişisel sorunlardan dolayı görev almamı engellediğini öğrendim." diyerek tepkisini dile getirdi.

Silivri'de bir hukuk bürosu sahibi olan Av. Nilgün Karataş daha sonra kendisine ait olan sosyal medya sayfası üzerinden şu paylaşımı yaptı.

"Suna Göçengil,dağdan gelip bağdakini mi kovuyorsun aklınca sen bakıyım...!!!!
Sen Anavatan papatyası olarak ortalıkta gezerken biz yine aynı yerimizdeydik...
Ekrem İmamoğlu ve Yedi göbekten partim olan CHP’ye sandıkta AVUKAT olarak çalışmam için senin icazetine asla ihtiyacım olmaz...
Yalnız,kişisel hırslarını, partilileri sandık görevinden uzaklaştırmak için kullandığını Ekrem İmamoğlu başkan dahil olmak üzere partinin en üst noktasına kadar taşıyacağımdan emin olabilirsin..
senin , benimle uğraşmak için çapın yetmez..!!!!!
Git kendi çapındakilerle az ötede oyna...!!!!!!

Editör: TE Bilişim