Silivri Mimarsinan Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şirin Aksu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silivri Belediyesi önünde bir basın açıklaması yaptı.

Aksu, Belediye Başkanı Özcan Işıklar kendilerine seçim öncesi verdiği sözleri tutmadığını ve seçimden hemen sonra kendilerini satışa getirdiğini, yüz seksen derece dönerek görüşme taleplerini bile kabul etmediğini söyledi.

Belediye binası önünde yüksek sesle basın açıklaması yapan Mehmet Şirin Aksu, “2014 seçimleri öncesinde Mimarsinan Mahallesi’nde davulla zurnayla bir temel attık. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, burada içersinde spor da yapılabilecek olan çok amaçlı bir tesis inşa edileceğini, mahallede bulunan çocuk ve gençlerin spor yapacağını, tesisin kontrolünün de Mimarsinan Spor Kulübü’ne verileceğini söyledi. Hatta belediye yetkilileri seçim öncesi tesisin anahtarını da üzerine ‘Mimarsinan Düğün Salonu’ yazılı olan bir anahtarlıkla bize teslim etti. Ancak seçimden hemen sonra tesisin kilidini değiştirmişler. İşletmesini ise başka birisine vermişler. Şu anda içeride dev kazanlarda yemek yapılıyor. Özcan Işıklar seçimden sonra görüşme taleplerimizi bile kabul etmedi. Oysaki seçimden önce kulübün borçlarının ödeneceğinden tutun tesisin işletmesine kadar bir yığın söz vermişti. Şimdi ise yüzümüze bile bakmıyor” şeklinde konuştu.



 
Editör: TE Bilişim