yorungehaber.com sitesinde yayımlanan haber ve iddialar şu şekilde:

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile Pul Lunapark Tesislerinin sahibi Serkan Pul arasındaki “Fethullahçı” polemiği devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yaptığı açıklamaya cevaben bir açıklama yayınlayan İşadamı Serkan Pul, “Işıklar’ın açıklamasını suçluluk psikolojisi olarak adlandırıyorum” dedi. 

Pul’un açıklaması şu şekilde;


"ŞAK ŞAKÇILIĞI BIRAKIN"

“Türk halkı bu dünyada görülmemiş bir ırk. Bizim milletimizin insanı kadar vefalı, vatanı için ölüme hazır, savaşa hazır hiç bir ırk, millet yoktur. Başka ülkelerin başkanları, Cumhurbaşkanları böyle bir darbe girişiminde kaçarken, bizim liderlerimiz halkıyla el ele omuz omuza oldu. Tek yürek ve yumruk oldu. Helal olsun. Ancak şunu da bilmeliyiz ne olduğu ortaya çıkacak olan ve gizlenmeye çalışan hainlerde aramızda geziyor. Mitinglere katılıyor. Hain elleriyle bayrağımızı sallıyorlar, demeçler veriyorlar. Vatanına ihanet etmemiş gibi bide ihbar edenlere yakışıksız ifadelerde bulunuyorlar. Konu vatan ise iş değişir. Kardeşim bile hainse hesap verecek. Ayrıca deşifre olmamak için ‘ortamdan faydalanıp, asılsız ihbar ediyorlar’ değip kendini aklamaya çalışan susturmaya çalışan gerçek şerefsizdir. Her şey ortada. Her gün bir yer, bir kurum bir okul kapanıyor. Feto’yu hizmet ettiğiniz için yavaş yavaş sıra size de geliyor. Ayrıca şunu da bilin. İnsanların gözünü açmaya çalışanları, halka bu hainleri deşifre edenleri engellemeye çalışanlarda haindir, karaktersizdir. Düzeniniz makamınız ya da kazancınız bozulmasın diye şak şakçılığı, hainleri savunmayı bırakın ya da devam edin bu hainlerle beraber sizlerde gömülün. Bunu iyi bilin hainlik yapmayın!


"IŞIKLAR NEDEN MÜSAADE ETTİ"

Geçtiğimiz günlerde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar hakkında, bir basın açıklamasında bulunmuştum. Işıklar, Facebook hesabından bana yönelik açıklamalarda bulunmuş. Işıklar benim mafya bozuntusu olduğumu söylemiş. Öncelikle ben mafya isem 5 yıl biz Silivri’de lunapark işlettik neden Özcan Işıklar buna müsaade etti. Burada insanlara destek olduğumuz için mi rahatsız oldu, iftarlar verdiğimiz için mi rahatsız oldu da son iki yıldır biz burada lunapark açamıyoruz. Yoksa bizden istediği şeyi yerine getirmek diye mi lunapark kurmamıza izin verilmiyor. Bizden istediğini yerine getirmeyeceğim. Bulgaristan da bizden istediklerini kullanmasına izin vermeyeceğim. Silivri halkı eski festival alanında bizim lunaparkımızı istiyor. Bunu biliyorum. Açılmamasının tek sorumlusu Özcan Işıklar’dır. Halkımız bunu bilsin istiyorum.

Özcan Işıklar’ın hakaret içeren açıklamasını ben suçluluk psikolojisi olarak görüyorum. Çünkü bir insan ancak bu kadar sinirlenince, titreyince bu açıklamayı yapabilir. Özcan Işıklar’a biraz daha sakin olmasını öneriyorum. Suçluluğunu bu kadar belli etmesin bari.

"Silivri halkı Özcan Işıklar’ın ne denli başarısız biri olduğunu gördü"

Özcan Işıklar, son yıllarını yaşıyor. Belki de FTÖ soruşturmasına katılabilir. Fetoculara sizin isteklerini gerçekleştiririm deyip, yer veren. Belediyede Feto’ya ait okulda yer açan, bir belediye başkanına dair yargının harekete geçeceğini ümit ediyorum.”


Kaynak: Alparslan ERMİŞ - YÖRÜNGE Gazetesi





 

Editör: TE Bilişim