MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya’nın  Silivri’li muhtarlarla olan randevusu dernek binasında gerçekleşti. Toplantıya MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz da katıldı.


ATİLLA KAYA: CUMHURBAŞKANI'NA YASA İŞLEMİYOR

Kaya yaptığı konuşmada genel olarak MHP’nin hayır’cı tutumunu eleştirenleri eleştirerek ‘Bizim istediğimiz 4 madde vardı. Kabul etmediler. CHP her şeye evet dedi ama onunla da koalisyon yapmadılar. Bu ülkede siyasi parti liderliği yapan birçok isim Cumhurbaşkanı oldu. Ama Erdoğan ‘Yüzde elli iki ile seçildim, bana yasa işlemez, bana kanun işlemez’ diyor. Bizde anayasada böyle bir madde yok, yolsuzluklar yargılansın diyoruz’ dedi. Kaya konuşmasının devamında terör örgütü PKK’nın da AK Parti iktidarının 13 yıllık döneminde daha da güçlendiğini söyledi.

MUHTAR BÜYÜKOĞLU: HEPİNİZİN ALLAH CEZASINI VERSİN

Kaya’nın konuşmasının ardından Semizkumlar Muhtarı Hatice Büyükoğlu söz aldı. Büyükoğlu, Kaya’nın söylediklerine tepki göstererek ‘Bizlere bunları anlatmayın. Biz bir vatandaş olarak zaten neyin ne olduğunu sizden daha tarafsız olarak görüyoruz. Biz de yukarıda neler oluyor biliyoruz. Bize siz ne yapacaksınız, nasıl bir yol izleyeceksiniz onu anlatın. Benim gözümde lider olacak, oyumu alacak bir lider yok. Hepinizin Allah cezasını versin. Hatta oyumu da bütün partilere basıp teki koymak istiyorum’ dedi.

MUHTAR ERCAN:MHP ÇEKİMSER KALDI!

Silivri Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Ömer Ercan da toplantıda koalisyona ihtyiaç olduğunu söyleyerek ‘MHP bu konuda biraz çekimser kaldı. Bu defa katılım istiyoruz’ dedi. Fenerköy ve Beyciler Muhtarları da olası bir koalisyon durumunda MHP’nin dışarıda kalmaması gerektiğini ve iktidar kimse onunla koalisyon kurmasını istediklerini ifade etti.

ATİLLA KAYA:GÜCÜMÜZÜN YETMEDİĞİ ŞEYLER VAR

Son olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, 13 yıldır iktidarda AK Parti olduğu için mecburen sorumluluğun da bugüne kadar onlarda olduğunu ve mecburen bu şekilde konuştuklarını ifade etti. Verdikleri önergelerin bile geri çevrildiğini söyleyen Kaya, ‘Gücümüzün yetmediği şeyler var’ şeklinde konuştu.

teksilivri.com

Editör: TE Bilişim