Özcan Işıklar, Silivri halkının gözünün içine baka baka adeta bir tiyatro oyunu sahneliyor.

KİPTAŞ konutları üçüncü etabın yapımı ile ilgili projeye karşı çıkan Işıklar, “tarım alanlarına inşaat yapılıyor, tarım alanları elden gidiyor, tarım alanları da tarım alanlarıııı” diye tepinip duruyor.

Peki Özcan Işıklar bu “tarım alanları da tarım alanlarııııı” derken acaba ne kadar samimi?

Gelin şimdi Işıklar’ın, göreve geldiğinden bu yana Silivri’deki tarım alanlarına karşı nasıl bir muamele içerisinde olduğunu hatırlayalım.

Yani lafa değil icraate bakalım…

Özcan Işıklar, 2009 yılında göreve geldikten çok kıza bir süre önce şimdi yapılmasına karşı çıktığı KİPTAŞ konutlarının çok yakınındaki bir alana 25 katlı rezidans yapılması teklifine ruhsat vermeye kalkmamış mıydı?

Bugünlerde “rüzgarımızı kesmeyiiiinn” diye zıp zıp zıplayan Işıklar’a sormak lazım değil mi; aynı bölgeye yapılmak istenen 25 katlı gökdelen rüzgârımızı kesmeyecek miydi?

Devam ediyoruz efendim…

Mutlaka hatırlayanlarınız çıkacaktır; daha 2 yıl önceye kadar Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Silivri içerisinde yapmak istediği 3 ayrı Islah Organize Sanayi Bölgesi projesi vardı.

Değirmenköy arkası, Gazitepe bölgesi ve Selimpaşa – Ortaköy arkasında üç ayrı Islah Organize Sanayi Bölgesi oluşturulması için yürütülen çalışmaları Özcan Işıklar da canhıraş bir şekilde desteklemiyor muydu?

Islah organize sanayi bölgelerinin yapılacağı bölgeler tarım alanları değil miydi?

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Yine devam ediyoruz efendim…

Şu Özcan Işıklar’ın akrabalarından hisselerini ucuza topladığı çok meşhur miraz yoluyla intikal eden arsa konusu da var.

Akrabalarının hisselerini toplayana kadar tarım alanı olan ve hisselerin ciddi bir bölümü Özcan Işıklar’ın eline geçtikten sonra Silivri belediyesi tarafından 18. madde kapsamına alınarak imar alanına dahil edilen arsa…

Şu anda ultra lüks konutlar inşa edilen arsa da daha önce tarım alanı değil miydi?

Evet Sevgili Silivrililer,

Bu mevzular açılınca Özcan Işıklar hemen konuyu değiştiriyor. Ve ilkokul yıllarında yapmış olduğum yaramazlıkları abartarak anlatmak suretiyl bana hakaretler ve tehditler yağdırmaya başlıyor.

Her ne kadar artık hemen hemen hepiniz tanıdıysanız da buradan bir kere daha tekrar etmek istedim.

İşte Özcan Işıklar budur…

Işıklar’ın söyledikleri ile yaptıkları arasında dünyalar kadar fark vardır.

Özcan Işıklar budur…

Silivri’de kandırılmak güzeldir…