Sevgili Silivrililer,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li diğer belediye başkanlarına nasıl muamele ediyor, Özcan Işıklar’a nasıl muamele ediyor.

Bu aradaki farkı şimdi size kanıtıyla, deliliyle ve kapı gibi fotoğraflarıyla birlikte sunuyorum.

Bu yazımın altında üç adet fotoğraf var…

Birinci fotoğraf; Silivri’yi de dolaylı olarak ilgilendiren ancak Babaeski’de çekilmiş bir fotoğraf.

Bu fotoğraf; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’yı belediyedeki çalışma odasında, yani makamında ziyareti sırasında çekildi.

CHP Lideri, yıllardan bu yana partisinin belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ediyor.

İkinci fotoğraf ise; Silivri’yi direkt olarak ilgilendiren ancak yine Babaeski’de çekilmiş bir fotoğraf.

CHP Genel Başkanı’nın Babaeski’ye gideceğini öğrenince koşa koşa soluğu orada alan Özcan Işıklar’ın sıraya girerek Kılıçdaroğlu ile el sıkışma anını gösteriyor.

Üçüncü fotoğraf da yine el sıkışma anını başka açıdan gösteren bir kareden oluşuyor.

Sevgili Silivrililer,

Şimdi arkamıza yaslanıyoruz ve burada yazdıklarımı kendi mantık süzgecimizden de geçirerek okumaya devam ediyoruz.

Özcan Işıklar’ın kişisel siyasi menfaatlerine göre yayın politikasını oluşturan Hürhaber Gazetesi, Kılıçdaroğlu’nun Işıklar’ı çok sevdiğini (!), takdir ettiğini (!) ve Işıklar’ın 2019 seçimleri sırasında da CHP’nin “alternatifsiz” (!) adayı olacağını iddia eden yayınlar yapıyor.

Ben ise naçizane sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni olduğum supersilivri.com’da; başka Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP genel merkez yöneticileri ile Işıklar’ın arasının son üç yıldır oldukça kötü olduğunu ısrarlı bir şekilde yazıp çiziyorum. Ve Hürhaber’in, okuyucularını Özcan Işıklar’ın siyasi menfaatleri doğrultusunda yanılttığını anlatıyorum.

Özcan Işıklar’ın, Kılıçdaroğlu ve genel merkez yöneticileri ile arasının kötü olduğunu hissettirmemek için adeta siyasi taklalar attığını ve şekilden şekile girdiğini izah etmeye çalışıyorum.

Hürhaber Gazetesi, Özcan Işıklar ile Kılıçdaroğlu’nun birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayarak kendi tezinin doğru olduğunu iddia ediyor.

Ben de o fotoğraflarının bir bölümünün "daha eski tarihlerde" çekilen fotoğraflar olduğunu, bir bölümünün CHP Lideri’ne “heyet halinde” yapılan ziyaretler sırasında Işıklar ile Kılıçdaroğlu’nu sanki başbaşa görüşüyorlarmış algısı oluşturacak şekilde “dar açıdan” çekilen "hileli fotoğraflar" olduğunu, yine bir bölümünün de Kılıçdaroğlu başka ilçelerdeki açılış ve törenlerde partililerinin elini sıkarken Işıklar’ın da "koşarak sıraya girmesi" sonucunda çekilen fotoğraflar olduğunu belirtiyorum.

Şimdi tekrar bu yazının altında üç adet fotoğrafa dönüyoruz…

Kemal Kılıdaroğlu, iki gün önce CHP’li Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’yı makamında ziyaret ediyor.

Bu ziyaret fotoğraflanıyor…

Kılıçdaroğlu’nun, Özcan Işıklar’ı şimdiye kadar hiç makamında ziyaret etmediğini de hatırlatarak; Işıklar’ın koşa koşa Babaeski’ye gittiğini, sıraya girerek Kılıçdaroğlu ile tokalaştığını ve kendisi ile tokalaşırken de adeta sevindirik olarak yüzünün nasıl şekilden şekile girdiğini size göstermek istiyorum.

Lütfen aşağıdaki ikinci ve üçüncü fotoğraflara bakın…

Nasıl da sevindirik olmuş…

Yüzü nasıl da şekilden şekile girmiş…

Sevgili Silivrililer,

Değerli Okuyucularım,

Şimdi tekrar arkamıza yaslanıyoruz ve düşünüyoruz.

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li diğer belediye başkanlarına nasıl muamele ediyor...

Özcan Işıklar’a nasıl muamele ediyor…

Görüyoruz ve asla gülmüyoruz,

Sadece düşülen bu duruma Silivri adına acıyor ve üzülüyoruz…