CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önceki gün Silivri’ye geldi.

Bu ziyaret önceden vatandaşa duyurulmadığı gibi alelacele Malatyalılar Derneği’ne götürülen ve Selimpaşa’da sembolik olarak bir ev ziyareti yaptırılan Kılıçdaroğlu apar topar, yangından mal kaçırır gibi Silivri’den gönderildi.

Normal şartlar altında bu çapta bir genel başkan Silivri’ye gelecekse en azından sahile götürülüp vatandaşlarla buluşturulur.

Ancak şu andaki Silivri CHP ilçe yönetimi bunu yapamaz…

Çünkü Kılıçdaroğlu Silivri’de halkın arasına girdiği an 31 Mart seçimlerinde Özcan Işıklar’ı yeniden aday göstermesi işe ilgili ciddi tepkiler alacağı biliniyordu.

O nedenle sembolik iki ziyaretin ardından halkın içerisine sokulmadan apar topar Silivri’den gönderildi.

Özcan Işıklar ve Suna Göçengil’in “parti aşırı küçük olsun ama bizim olsun” siyaseti ile Silivri CHP tarihinin en kötü günlerini yaşıyor…

Sevgili Silivrililer,

Partiyi babasının çiftliği gibi kullanmaya kalktığı için bu başarısızlıkları yaşatan Özcan Işıklar’ın tek bir doğrusu vardı.

O da Mehmet Yönet’i CHP’ye transfer ederek belediye meclis üyesi olmasını sağlamak…

Yönet, CHP için büyük değil, çok büyük bir kazanımdır…

Sağcısıyla, solcusuyla her kesim tarafından sevilen ve saygı duyulan Mehmet Yönet’ten daha fazla istifade edilmesi gerektiği düşüncesindeyim.

Ne yapılabilir derseniz hemen önerimi belirtiyorum…

Silivri Belediyesi’ni yönetme işini eline yüzüne bulaştıran Özcan Işıklar ve CHP Silivri İlçe Örgütü’nü yönetebilme işini eline yüzüne bulaştıran Suna Göçengil ile birlikte bu ikisinin peşine takılan ve herkesin artık “hep aynı insanlar” diyerek görmekten bıktığı 5 kişiyi alacaksınız…..

Hazır okulların kapanmasından istifade ederek parti binasına en yakın okul olan Piri Mehmet Paşa İlkokulu’nda boş bir sınıfa oturtacaksınız…..

Mehmet Yönet’in de eline bir tebeşir vererek bu beceriksizlere yaz tatili boyunca ders vermesini sağlayacaksınız.

Ne dersi mi?

Siyaset dersi…

İnsan ilişkileri dersi…

Verilen sözleri tutma dersi…

İnsanları sevme dersi…

Yalan söylememe dersi…

İnsan olma sanatı dersi…

Yeterli mi?..