5 yıl önce aktif olarak yayın hayatına başlayan supersilivri.com, Silivri ile ilgili yayımladığı haberlerle ulusal basına referans olmaya devam ediyor.

supersilivri.com'da yayımlanan haberler zaman zaman; hurriyet.com.tr, haberturk.com, odatv.com, gercekgundem.com, aktifhaber.com gibi Türkiye'nin en önde gelen haber siteleri tarafından kaynak gösterilerek kullanılıyor.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı eski gazeteci Mahmut Övür'ün Silivri ziyareti sırasında Silivrili gazetecilerle arasında yaşadığı polemik, supersilivri.com'un konuyla ilgili yayınının hemen ardından odatv.com, gercekgundem.com, medyaradar.com ve aktifhaber.com'da haber olarak kullanıldı. Söz konusu haberlerde supersilivri.com kaynak olarak gösterildi ve Övür'ün supersilivri.com Genel Yayın Yönetmeni Cem Güner'in soruları karşısında sinirlendiği özellikle vurgulandı.

Aynı konu Halk TV'de yayımlanan tartışma programlarında da uzun bir süre tartışıldı. Aynı konu, yine eski Sağlık Bakanı Rıfat Serdaroğlu tarafından da olayın supersilivri.com'da yayımlanmasının ardından kişisel blokta tartışma konusu yapıldı.

supersilivri.com Türkiye'nin dikkatini çekmeye devam ediyor.
Editör: TE Bilişim