Silivri Belediyesi, koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara canlı yayınlar ile destek oluyor.

Her gün değişik saatlerde sosyal medya üzerinden canlı yayın yapan Silivri BelTV’yi o an için izleyemeyenler daha sonra da yine sosyal medya üzerinden de kaçırdıkları yayını izleyebiliyor.

Silivri BelTV’de şu ana kadar Silivri Belediyesi personeli Uzman Klinik Psikolog Yunus Vuran, “Kaygı ve Panik Yönetimi” konusunda Silivrilileri bilgilendirdi. Bir sonraki yayında Silivri’nin sevilen müzik öğretmeni ve ses sanatçısı İbrahim Orçin, mini bir ev konseri verdi. Onur Kilci ile birlikte geleneksel türküleri ve şarkıları seslendiren İbrahim Orçin, Silivrililer'in evlerine misafir olarak adeta müzik ziyafeti yaşattı.

Silivri İlçe Müftülüğü Vaizi Ali Öztürk, “Yaşlılara Hizmet ve Kul Hakkı” konusunda vatandaşları bilgilendirdi.

Ve Spor Eğitmeni Hülya Dönmez, Silivrililerin evine misafir olarak sabah sporu yaptırdı. 30 dakika boyunca süren yayınında dirsek açma, kol bacak esnetme, ısınma, koşu gibi birçok egzersiz hareketi yapıldı.

Eğitmen Leyla Yanık ile "Çocuklar için Temel Resim ve Renk Eğitimi konusunda Silivri BelTV’nin canlı yayın konuğu oldu.

Silivri Belediyesi’nin kültürü, sanatı, sporu, müziği ve sosyal hizmetleri canlı yayınlara taşıma projesi yeni programlar ile devam edecek.

Editör: TE Bilişim