TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışma programı MasterChef Türkiye, Silivri Kale Park’tan yayınlanan 52. bölümü ile izleyicilerle buluştu.

Silivri’yi ve ilçede yetişen tarım ürünlerini tanıtan görüntülerle başlayan programda yarışmacılar; tarhana çorbası, patlıcan silkme, patryot böreği, Silivri köfte ve kağıtta tekir ile tatlı olarak da manda kaymaklı pandispanya hazırladı.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, eski belediye başkanı ve Çamlık Et Lokantası’nın işletmecisi Selami Değirmenci, İnci Aydar, Zerrin Otman, Aysun Subaşı, Özer Sarıbaşak, Yaşar Köse ve Hüseyin Kankaya’dan oluşan jüri yemeklerden tadarak değerlendirme yaptı.

Verilen sürenin ardından takım oyununda dokunulmazlığı kazanan takım mavi takım oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Barbaros ise eleme adayı olarak Arem'i seçti.

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

MasterChef'in ekranlara gelen son bölümünde bireysel dokunulmazlığı kazanan Barbaros eleme potasına Arem'i gönderdi.

Kırmızı takımda yapılan oylamada diğer eleme adayı ise Eray oldu.

MasterChef'te geçtiğimiz günlerde oynanan 2. dokunulmazlık oyununda eleme adayları Ebru ve Ayyüce olmuştu. Dokunulmazlığı alan Emir eleme adayı olarak Ebru'nun ismini vermişti. Diğer eleme adayı ise mavi takımda oy eşitliği sağlanmasından dolayı kaptan tarafından belirlendi.

Mavi takım kaptanı olan Esra, eleme adayı olarak Ayyüce'yi seçmişti

MasterChef'te oynanan ilk dokunulmazlık oyununda da Duygu ve Furkan eleme adayı olarak belirlenmişti.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının mücadele verdiği dokunulmazlık oyununda Silivri'ye özel yemekler hazırlandı.

Kendi topladıkları ürünlerle yemek yapan yarışmacılar tarhana çorbası, patlıcan silkme, patryot böreği, Silivri köfte, kağıtta tekir ile tatlı olarak da manda kaymaklı pandispanya hazırladı.

Yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına bakılmasının ardından kazanan takım mavi takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

MasterChef'te dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım bu kez bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi. 40 dakikalık süre içerisinde yarışmacılardan tek tencerede, yaratıcı yemek hazırlaması istendi. Tanya ve Arem yanlış teknik oynadığı için oyundan men edildi.

Oyunun sonunda kazanan isim Barbaros oldu.

Editör: TE Bilişim