İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı A. Refik Bek ve ilçe yöneticileri; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla şimdiye kadar Silivri'de gazetecilik yaptıktan sonra ebediyete intikal edenlerin ruhuna mevlüt okuttu.

Hürbakış Gazetesi Silivri Temsilcisi olarak görev yaptıktan sonra vatani görevi sırasında şehit olan Olcay Özcan'ın ailesinin yaşadığı yer olan Kadıköy mahallesi'ndeki merkez camii'nde okutulan mevlit çıkışında Özcan'ın aannesi Hacı Hatice Özcan'ı ziyaret eden Refik Bek ve arkadaşları elini öpüp hayır duasını aldı.

Kadıköy Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik ve Şehit Olcay Özcan İlköğretim Okulu Müdürü Osman Akgül ile birlikte pasta kesen A. Refik Bek ve arkadaşları daha sonra Kadıköy'den ayrıldı.

BEK TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Parti İlçe Başkanı A. Refik Bek daha sonra şu açıklamayı yaptı:

Birlikte görev yaptığım şehit gazeteci arkadaşlarım; Olcay Özcan, Recep Bolat ve Rüzgar Hanım ile  Silivri de ve bölgemizde gazeteciliğin gelişmesinde büyük katkıları olan, ebediyete intikal eden; Trakya Ekpres Gazetesi Kurucusu Zeki Münir Bircan, Yeni Trakya Ekpres Gazetesi Kurucusu Sinan Albayrak, Hürbakış Gazetesi Kurucusu Faruk Öztimur, Hürhaber Gazetesi Kurucusu İlhan Uygun, Anadolu Ajansı ve Hürriyet Gazetesi Muhabiri İsmail Güçlü, Dünya Gazetesi Silivri Temsilcisi Feza Behiye Kaya'nın ve ebediyete uğurladığımız tüm gazetecilerin ruhlarına, 10 Ocak Cuma günü Kadıköy Camiinde Mevlid-i Şerif okuttuk. Mevlüt sonrası Olcay Özcan İlköğretim Okulu ziyaret ettik, Şehit Kardeşimiz Olcay Özcan'ın annesi Hacı Hatice Özcan ve Ailesi ile Kadıköy Muhtarımız Mehmet Yeniçiftlik, Okul Müdürümüz Osman Akgül ,Aile Birliği Başkanı ve Yönetimi bizleri misafir etti. Göstermiş olduları misafirperverliklerine şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum.

Editör: TE Bilişim