Önceki gün toplanan İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) yönetim kurulu açılış için her şeyin hazır olduğunu ve derneğimize yakışır bir açılış olması için görev dağılımı yapılarak ne gerekiyorsa yapılacağı kararı alındı.

Büyükçekmece Beykent'te bulunan Kaya Milenyum AVM'nin zemin katında, 150 m2 bir alanda dernek merkezi ve konferans salonu olarak hizmet verecek olan İYGAD ofisinin açılışı; 02 Eylül 2016 Cuma günü saat 14.00'de, gazetecilerin, siyasilerin ve iş adamlarının katılımı ile gerçekleşmesi bekleniyor.
 
İYGAD Başkanı Mehmet Mert yönetim kurulu olarak göreve geldiklerinde vaad ettikleri bir sözü daha yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını kaydederek şunları söyledi; 'Açılışımıza yerel basına emek veren emekçi meslektşlarımızı ve yerel basın dostlarını bekliyoruz. Çok modern bir konferans salonu hayata geçirdik. Burası sadece gazetecilere değil, bütün STK ve siyasilerimize, iş adamlarımıza da hizmet vermeye hazırdır. Yeterki maksat insanlara faydalı işler ve amaçlar olsun. Konferans salonumuz, projeksiyonu ile modern ses sistemi ile, interneti bilgisayarı ile donatıldı. Burada yapılacak her basın toplantısı ve açıklamaları İYGAD tarafından bütün medyaya servis edilebilecek. Siyasilerimiz ve bu yönde ihtiyacı olan iş adamlarımız, STK yöneticilerimiz diledikleri zaman bu konferans salonumuzu kullanabilecekler. İYGAD olarak zaten amacımız meslek çıtasını daima yukarı taşıyacak hizmetler sunmak. Umarız İYGAD'da az da olsa gerçekleşen kurumsallaşma özellikleri üye yayın organlarımızda da hayat bulur''
 
TGC Başkanı geliyor
 
Açılışı gazetecilik meslek örgütlerinin Türkiye'de en yaygın ve en güçlüsü olan Türkiye Gazeteciler Cemiyet Başkanı Turgay Olcaytu eşliğinde çok seçkin, siyaset, sanat, spor ve iş adamları ile birlikte yapacaklarını kaydeden İYGAD Başkanı Mehmet Mert dernek üyeleri dahil üye olan olmayan tüm meslektaşlarını özellikle açılışta görmek istediğini kaydetti.





 

 
Editör: TE Bilişim