Silivri Klassis Golf Country Clup'te düzenlen toplantıda konuşan Bozoğlu, basın demokrasimizin güçlenmesine etki eden en önemli unsurlardan biri olduğunundan hepiniz bizim için çok kıymetlisiniz dedi. 

Basının toplumu bilgilendirmek gibi önemli bir görevi yerine getirdiğini dile getiren Mutlu Bozoğlu, şunları kaydetti:

"Basın, halkımızın doğru haber almasının sağlanmasında, demokrasimizin güçlenip yerleşmesinde şeffaf, hesap verilebilir bir yönetimin oluşmasında etkili bir rol oynamaktadır. Türk basını yakın dönemde yaşadığımız ve hafızalarda hala canlılığını koruyan 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasında yaptığı yayınlarla milli iradenin yanında yer alarak demokrasimizin korunmasının en büyük güvencesi olduğunu göstermiştir. Büyük bir özveri ile mesleğini icra etmeye çalışan tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı canı gönülden kutluyorum."

GOLF OYNADILAR

Kahvaltılı toplantı öncesi gazeteciler kendileri için ayrılan sahada golf oynadı. Basın mensuplarının doyasıya eğlendiği etkinlik sonunda İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, katılan tüm gazetecilere çini işlemeli plaket taktim etti.  

Editör: TE Bilişim