Silivri Ahenk Sanat Kulübü Tiyatro Gurubu tarafından engelli öğrenciler yararına sahnelenen Cümbüş-ü Hospital adlı tiyatro gösterisi izleyicilerden tam not aldı.

Silivri Lions ve Leo Kulüpleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu salonunda sahnelenen tiyatro gösterisini izlemeye gelenler arasında Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, Belediye Meclis Üyesi İnci Aydar, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yılmaz Kaya, Esen İbak Eğitim Uygulama Okul Müdürü Mesut Özdoğan ve Ahenk Sanat Kulübü Başkanı Özcan Sütçüoğlu da yer aldı.

AYAKTA ALKIŞLANDI

Engelli öğrenciler yararına düzenlenen tiyatro gösterisinin sunuculuğunu Özkan Kandemir yaparken, Silivri’nin yakından tanıdığı Tiyatro Oyuncusu Ali Solmaz’ın yazıp yönettiği Cümbüş-ü Hospital oyunu izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. TV kanallarında yayımlanan çeşitli popüler dizilerde rol alan Ali Solmaz ve Melike Yıldız gibi genç yeteneklerin rol aldığı oyun izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

BAŞKAN IŞIKLAR DESTEK SÖZÜ VERDİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, oyundan sonra kulise giderek oyuncuları tebrik etti. Işıklar, Silivri Belediyesi olarak ekibe her türlü desteği vereceklerini belirterek yakın bir zamanda Silivri beldeleri ve çevre ilçelerde de oyunu sahnelemeleri için yardımcı olacaklarını da söyledi.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yılmaz Kaya ve Esen İbak Eğitim Uygulama Okul Müdürü Mesut Özdoğan, Ahenk Sanat Kulübü Başkanı Özcan Sütçüoğlu’na bir buket çiçek ile plaket takdim ederek, engelli öğrencilere verilen destekten dolayı teşekkür etti.



Editör: TE Bilişim