Silivri Çağrıbey Ortaokulu Müzik Öğretmeni Volkan Yaran tarafından yürütülen bir proje daha önceki gün hayat buldu.

Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Silivri Temsilciliği ve Turgut Reis İlkokulu işbirliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında; Silivrili Gaziler ile Turgut Reis İlkokulu öğrencileri hep birlikte Çanakkale Türküleri söyledi.

Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi’nde düzenlenen programa; İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, Silivri Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Karagöl, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, bazı okul yöneticileri ve vatandaşlar izleyici olarak katıldı.

Turgut Reis İlkokulu Müdürü Hakan Can’ın açılış konuşmasından sonra sahneye çıkan gaziler ve minik öğrenciler heyecan içerisinde Çanakkale Türküleri’ni söylerken izleyiciler de duygusal anlar yaşadı.

Daha sonra Turgut Reis İlkokulu tarafından hazırlanan teşekkür plaketi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan tarafından muharip gazilerimize sunuldu. Adnan Gürcan da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Silivri Temsilciliği adına müzik öğretmeni Volkan Yaran’a teşekkür plaketi sundu.

Editör: TE Bilişim