Ozan Bekler yönetimindeki Silivri Kültür Sanat Folk Dance Topluluğu kendini feshederek Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü çatısı altında çalışmalarına devam etme kararı aldı.

Ozan Bekler, “Silivri Kültür ve Sanat Folk Dance Grubu olarak şimdiye kadar çok güzel işler yaptık. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen süre içerisinde emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum.  Bundan sonra yolumuza Ahenk Sanat Kulübü ile devam edeceğiz ve yine güzel çalışmalar yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü Başkanı Özcan Sütçüoğlu da “Silivri Belediyesi Ahenk Sanat Kulübü olarak her geçen gün bir adım daha ileriye gidiyoruz. Bu süreç içerisinde yanımızda olan başta Silivri Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ozan bekler arkadaşımızla birlikte Silivri Kültür ve Sanat Folk Dance Grubu’nun da aramıza katılmasıyla daha da güçlendik. Önümüzdeki süreçte yeni güzellikler ve yeni başarılar kazanmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim