Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, bağırıp çağırarak dikkatleri başka yöne çekmek suretiyle hakkındaki yolsuzluk iddialarını gündemden uzaklaştırma gayreti içerisinde olduğunu apaçık izliyoruz.

İsterseniz bugün konuyu biraz değiştirelim...
 

Sevgili Silivrililer,

01 Şubat 2016 tarihinde yazmış olduğum bir yazı var.

Yazımın başlığı “Akrabanın akrabaya ettiği”...

Özcan Işıklar’ın, kardeşleri ve kuzenleriyle birlikte büyük dedeleri olan Gani Mehmet’a ait olan ve dedeleri İsmail Işıklar üzerinden kendilerine intikal eden arsanın serüveninden bahsettim söz konusu yazımda.

Aynı yazıda, kendi kardeşlerinin hisselerine dokunmayan Işıklar’ın, kuzenlerinin hisselerini ucuz fiyattan topladığını ve belediye başkanı olduktan sonra da arsanın bulunduğu bölgeye 18. madde uygulaması ile değer kazandırdığını ayrıntılarıyla açıkladım.

Özcan Işıklar şu anda 16 dönüm civarında olan arsanın çoğunluk hissedarı...

Yakın çevresindeki köstebeklerimden aldığım bilgiye göre; bir müteahhitle anlaşmak üzere olan Işıklar, kısa süre içerisinde bu araziye çok sayıda konut yaptıracak.
 

Şimdi gelelim gelelim Özcan Işıklar’a hisselerine satan kuzenlerine...

Işıklar’ın belediye başkanı olması ile birlikte yapılan imar uygulamaları sonucunda bu bölge ciddi derecede değer kazandı.

Dolayısıyla, Özcan Abileri’ne 25 bin TL, 30 bin TL ve 40 Bin TL gibi fiyatlarla apar topar sattıkları hisseleri, yaklaşık bir yıl sonra inşaatlar tamamlanınca daire başına 500 bin TL gibi bir değere dönüşecek.

Keşke satmasaydık diye pişman olacaklar...

Ne diyebiliriz ki...

Mal onların, mülk onların...

Kendi düşen ağlamaz...