Gazeteciler kaç yaşında olursa olsunlar o şehrin yaramaz çocuklarıdır.

Efendi, ağırbaşlı, uslu, kurallara uyan ve söz dinleyen çocuklardan iyi gazeteci olmaz; çünkü onlar kurulan düzenin dışına çıkmaya cesaret edemez.

Oysaki çocukluklarında bolca yaramazlık yapmış olanlar, her şeyi merak eden ve kurulmak istenen düzene çomak sokanlardan ise iyi gazeteci olur.

Gazeteciliğin ruhunda haşarılık vardır...

Silivri’de aşağı yukarı 15 civarında gazeteci görev yapıyor ve içlerinde en haşarısı benim…

Özellikle kendi menfaatlerini toplumun menfaatlerinden daha üstün gören kasaba politikacılarının planlarını bozmaktan büyük keyif alıyorum.

Şimdi size Özcan Işıklar’ın son planını açıklamak istiyorum.

Biliyorsunuz CHP Genel Merkezi Özcan Işıklar’ı yeniden aday yapmamak için direniyor.

Son dakikaya kadar kuyruğu dik tutmaya çalışan Işıklar da çevreye karşı “kesinlikle adayım“ mesajı veriyor ancak perde arkasında da bu girdaptan kurtulabilmek için kıvrandıkça kıvranıyor.

Partisinin genel merkez yöneticileri ile arası pek de iyi olmayan Işıklar, belediye başkanlığı koltuğunu kaptırmamak için artık son kozlarını oynuyor.

Her iki parti arasında kıran kırana devam eden seçim ittifakı pazarlıklarında İYİ Parti’nin Silivri’yi istediği ancak CHP’nin de vermemek için direttiğini duyuyoruz.

İYİ Parti'nin bu talebinin arkasında Özcan Işıklar var…

Meral Akşener’le geçtiğimiz günlerde gizli bir görüşme yapan Işıklar, gerekirse CHP’den istifa edip İYİ Parti’ye geçebileceğini ve bu şekilde ittifak kapsamında "İYİ Parti Silivri belediye başkan adayı" olabilmeyi istediğini Akşener’e iletti.

Yani anlayacağınız; Işıklar, CHP Genel Merkezi’ne karşı da bir siyasi hülle peşinde…