Sevgili Silivrililer,

Gerek belediye, gerekse CHP Silivri İlçe Örgütü içerisinde büyük bir insan ayırımı yapılıyor.

Bazı insanlar abat edilirken; büyük bir çoğunluk da “Atatürkçülük ve lâiklik” diye uyutularak farkında olmadan diğer insanların abat edilmelerini desteklemeye teşvik ediliyor.

İşte Özcan Işıklar usulü yönetim anlayışı budur…
 

AK Partili Silivri Belediye meclis üyeleri, 05 Aralık 2016 Pazartesi günü yapılan meclis toplantısında 5 adet önerge verdi.

Bu önergelerden bir tanesi aynen şu şekilde:

Kamuoyunda Silivri Belediyesi personelinin özlük hakları ile alakalı alacaklarının biriktiği alenen konuşulmaktadır. Alacaklarının ne zaman ödeneceği bilgisinin tarafımıza verilmesini, İş bu önergemizin başkanlık makamına havale edilmesini arz ederiz.

Yani, belediye işçilerinin ödenmeyen ikramiyeleri soruluyor…
 

Sevgili Okuyucularım,

Daha birkaç gün önce Özcan Işıklar, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve “torpilli personel”, konforlu bir otobüse doluşarak Bursa’ya Grand Swiss Belhotel Çelik Palas adlı 5 yıldızlı otele “yönetimi gözden geçirme toplantısına” yani kış tatiline gitti.

Bu “yönetimi gözden geçirme toplantısı” adı verilerek masrafları belediye bütçesine yüklenen kış tatilleri 8 yıldır devamlı olarak yapılıyor.

Silivri Belediyesi’nde, “müdür” veya “şef” sıfatına nail olmayan, ancak Özcan Işıklar’a olan yakınlıkları sebebiyle ayrıcalıklı muamele gören 3-5 kişi var.

Bu 3-5 kişi, yurt dışı gezileri de dahil olmak üzere belediyenin neredeyse bütün ballı kaymaklı gezilerine götürülüyor.

Özcan Işıklar, aralarında at kuyruklu meşhur Ömer Sebahattin Çetin ve kamuoyunda 3M şeklinde tanımlanan Melis, Meral ve Merve’nin de dahil olduğu bu 3-5 kişi, Özcan Işıklar’ın sayesinde adeta saltanat hayatı yaşıyor.

Hele içlerinde Meral Türkmen Terlikçi hanım kızımız var ki; istisnai kadrodan devlet memuru yapılarak kendisine “müdür vekili” sıfatı bile bahşedildi.

Kezâ at kuyruklu Ömer Sebahattin Çetin'e de kılıfına uyurularak "müdür vekili" sıfatı verildi.
 

Sevgili Silivrililer,

Şimdi lütfen elinizi vicdanınıza koyun;

Belediye bünyeside gerektiğinde karda, kışta ve sokakta çalışan birçok işçi ve emekçi birikmiş ikramiyelerini bir türlü alamazken; diğer tarafta Işıklar’ın torpilli personeli bir eli yağda, bir eli balda; yurt dışı gezilerinde, 5 yıldızlı otellerde falan saltanat hayatı yaşayıp duruyor.

Bu saltanat hayatının masrafları; o bir türlü denkleştirilerek ödenemeyen ikramiyelerin ödenmesi gereken bütçeden karşılanıyor...

Sıra işçiye gelince; ikramiye paraları bir türlü denkleştirilemiyor...

Allah rızası için soruyorum;

Bu reva mıdır?..
 

Sevgili Okuyucularım,

Gerek Silivri Belediyesi, gerekse CHP Silivri İlçe Örgütü içerisinde büyük bir insan ayırımı yapılıyor.

Bazı insanlar abat edilirken; büyük bir çoğunluk da “Atatürkçülük ve lâiklik” diye uyutularak farkında olmadan diğer insanların abat edilmelerini desteklemeye teşvik ediliyor.

İşte Özcan Işıklar usulü yönetim anlayışı budur…

Ve işte Silivri CHP’nin en büyük iç sorunu da ne yazık ki yine budur…

İnsan ayırımı…