Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yalçın'ın mesajı şu şekilde:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 tarihinde kurulmasının onuru ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından sadece Türk değil, tüm Dünya çocuklarına armağan edilen Türkiye’nin milli bir bayramıdır. 

23 Nisan 1920 tarihide birçok önemli an gibi Türk milletinin var oluşunda anlamlı bir yere sahiptir. Necip Türk milletinin kendini yöneteceği meclisinin oluşturulmasının 100. yılında zor günlerden geçiyoruz. Fakat o gün ki ruh, kararlılık ve azim ile tüm dünyayı etkisi altına alan bu günleri de Cenab-ı Allah’ın izniyle atlatacağız. Her ne kadar bu bayramı çocuklarımız bir arada olup düşüncelerini ortaya koyamasa da onların yüreklerindeki bu fikriyat sönmeyecektir. Bu günler elbet geçecektir, işte o vakit yavrularımız aynı heyecan ile ülkemizin her köşesini bayram havasına çevirecektir. Büyük Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram olarak armağan etmesi, elbette ki çocuklara olan sevgisinin ve güveninin neticesidir. Biz siyasiler ve yöneticilerin üzerine düşen vazife çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmaktır. Onları huzur, güven ve barış ortamında geleceğe hazırlamaktır.  
100 yıl önce milletimizle birlikte yola çıkan, bu milletin evlatlarına bu ülkeyi ve TBMM’yi emanet eden Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun dava arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onların zoru başarma azmi ve kabiliyeti, milletlerine olan derin bağlılıkları, bugün karşı karşıya bulunduğumuz sorunları aşmamızda en büyük ilham kaynağımız olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler ile tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Editör: TE Bilişim