Siivri'ye gelen İstanbul Valisi Vasip Şahin'e; İstanbul İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, Silivri Garnizon Komutanı Bnb. Muhammet Sevinç, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Özdemir, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan eşlik etti.

ARAZİ MAFYASI KONUSU GÖRÜŞÜLDÜ

Yanında İstanbul İl Jandarma Komutanı Krm. Alb. Gürcan Sercan ile birlikte Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar ile bir toplantı yapan Vali Şahin'e arazi mafyasının Silivri ve köylerindeki faaliyetleriyle ilgili bilgi verildi.

SİAD ÜYELERİYLE GÖRÜŞTÜ

Vali Şahin daha sonra Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetim kurulu üyeleriyle basına kapalı bir toplantı düzenledi. Toplantı sonunda Kocabaş ‘Valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Verimli bir toplantı geçirdik’ dedi.

YENİ EMNİYET BİNASI DA GÜNDEME GELDİ

Basının sorularını da yanıtlayan Şahin, Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilecek yeni binanın gündemlerini olduğunu söyledi. Ayrıca Silivri’de başlayan arazi mafyasına karşı savaş da Vali’nin gündemindeydi. Şahin toplantının ardından  SİAD’ın Olta Restoran’da düzenlediği öğle yemeğinde ilçe protokolü ile bir araya geldi.

HEMŞERİLERİNİ UNUTMADI

İstanbul Valisi Vasip Şahin ziyaretini hemşerileri Bayburt Çerçi Köyü Derneğinde sonlandırdı. Silivri’de Bayburtlu hemşerileri ile bir araya gelen Şahin, dernekte vatandaşlarla sohbet ederek çay içti ve ardından ilçeden ayrıldı.
























Editör: TE Bilişim