Dünya Çiftçiler Günü kutlamaları kapsamında; Silivri sahilinde Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil,  siyasi partilerin temsilciler, belediye meclis üyeleri, oda başkanları ile tarımla ilgili sivil toplum kuruluşları katıldı.

Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu ve tarımla ilgili sivil toplum kuruluşları tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu.

GÜRSU: ÇİFTÇİMİZE BOL KAZANÇLAR DİLİYORUM

Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, çiftçilerin gününü kutlayarak başladığı konuşmasına; “Her türlü zorluğa rağmen üretim yapan, alın teri döken çiftçilerimize bayram havasında bir gün diliyor ve gelecek olan harman döneminde bol kazanç elde etmelerini temenni ediyorum” şeklinde devam etti.

Daha sonra sırasıyla Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar da kürsüye gelerek, çiftçilerin önemini belirten konuşmalar yaptı.

TRAKTÖRLER GEÇİT YAPTI

Silivri’nin çiftçileri traktörleri ile kortej yaptı. Traktörlerine astıkları bayraklar ve pankartlarla çarşı meydanına kadar gelen çiftçiler günlerini kutladı.

 

Editör: TE Bilişim