Silivri Çevre Derneği, Seymen Mahallesi'nde yapılması gündeme gelen “Atıktan Türetilmiş Yakıt Üretim Tesisi, Stabilizasyon Solidifikasyon Tesisi, Çamur Kurutma Tesisi, 1. Sınıf Düzenli Depolama Tesisi ve Tehlikeli Atık Ara Depolama Alanı projesi"ne karşı çıkıyor.

Duru Çevre Teknolojileri ve Laboratuvar Hizmetleri Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Seymen'de İstanbul Çevre Yönetimi A.Ş. tarafından tesis edilmesi planlanan “Atıktan Türetilmiş Yakıt Üretim Tesisi, Stabilizasyon Solidifikasyon Tesisi, Çamur Kurutma Tesisi, 1. Sınıf Düzenli Depolama Tesisi (10 ha) ve Tehlikeli Atık Ara Depolama Alanı (0,25 ha) projesi” ile ilgili olarak Çevresel Etki Değerlendirme Toplantısı düzenleniyor. Toplantı 9 Ocak 2018'de saat 11.00'da Seymen Mahallesi Köy Kahvesi'nde gerçekleştirilecek. 

Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, Silivri halkını 9 Ocak 2018'de saat 11.00'da Seymen Mahallesi Köy Kahvesi'nde bulunmaya ve bu tesise demokratik yöntemlerle karşı çıkmaya davet etti.

Editör: TE Bilişim