Beşiktaş'taki hain saldırıda hayatını kaybeden Silivri Fenerli İsmail Koç da gözyaşları arasında toprağa verildi. Koç'un cenazesi Fener Mahallesi Muhtarı Muharrem Eren ve Fener Mahallesi'nden kalabalık bir vatandaş topluluğu da katıldı.

4 yıllık evli İsmail Koç'un Türk Bayrağına sarılı tabutu ilk olarak helallik alınması için annesinin yaşadığı Gaziosmanpaşa'daki evine getirildi.

3 AYLIK HAMİLE EŞİ VE AİLESİ TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Burada taziyeleri, Koç'un 3 aylık hamile eşi Gamze Karadağ Koç, annesi Güler Koç ile kardeşi İbrahim Koç kabul etti. Koç'un cenazesi sokağa gözyaşları arasında girdi. Anne Güler Koç'un ayakta durmakta güçlük çekince bir sandalye bulunup oturtuldu.

"ARKADAŞLARI TELEFONLA ULAŞAMAMIŞLAR"

Kardeş İbrahim Koç, terör saldırısının yaşandığı geceyi anlattı.. Ağabeyinin reklam sektöründe görsel yönetmenlik yaptığını söyleyen Koç, "O gece, oradan geçen Beşiktaş’tan Taksim’e giden dolmuşun içindeydi. Kendisini bekleyen arkadaşları ulaşamamışlar. Sonra olaydan bizim haberimiz oldu" diye konuştu.

CENAZEYE KATILANLAR AVLUYA SIĞMADI

İsmail Koç'un cenazesi Yeni Mahalle'de bulunan Poligon Camii'ne getirildi. Cenazeye katılan Koç'un başta ailesi olmak üzere yakınları ve arkadaşları tabutun başında göz yaşı döktü.



TÜRK BAYRAĞI, FENERBAHÇE FORMASI

Türk bayrağına sarılı tabutun üzerine İsmail Koç'un gönül verdiği Fenerbahçe'nin forması da konuldu. Cemaat, cami avlusuna sığmadı. Tabut sokağa çıkarılırken, cemaat de namazı burada kıldı. İsmail koç, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sultançiftliği'ndeki Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildi. İsmail Koç'un tangonun yanı sıra motosiklet ve kayak tutkunu da olduğu öğrenildi. Ondan geriye tutkuyla bağlı olduğu anlar kaldı. Onlardan biri de tango yaparken çekilen bir fotoğraf oldu. Koç bu anın fotoğrafını sosyal medyada arkadaşlarıyla paylaşmıştı.

Editör: TE Bilişim