Silivri Öğretmenevi'nde Basın Mensuplarıyla kahvaltı düzenleyen Recep Akıncı ve ekip arkadaşları, 4 yıllık süre içerisinde esnafı en iyi şekilde temsil ettiğini vurgulayarak 10 Mart’ta yapılacak olan kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı.

Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“GÖREVE YENİDEN TALİBİZ”

“Bugün burada; ilki 2 Mart Cuma, eğer çoğunluk sağlanmazsa 10 Mart Cumartesi günü Mega Saray Salonu'nda yapılacak Olağan Genel Kurulumuzda önümüzdeki 4 yıllık süreç için yeniden göreve talip olduğumuzu beyan etmek için toplandık. Siz değerli basın mensuplarımıza da, her zaman olduğu gibi bugün de bize göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz.

“ESNAFIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK”

“Geride bıraktığımız 4 yıllık süreçte dürüst, mütevazı, adaletli, tecrübeli bir yönetim anlayışı ile hiçbir ayrım yapmadan, üyelerimiz arasında sevgi ve saygıyı benimseyerek değerli esnafımızı en iyi şekilde temsil etmek için çaba gösterdik. Çoğu zaman kendimizden fedakârlık ederek sorunların çözümüne yönelik birçok çalışmalarda bulunarak üyelerimizin yanında olduk. Bize gösterilen güvene layık olmaya çalıştık. Gücümüzü bu güvenden alıyoruz, bu desteği her zaman yanımızda görmek istiyoruz.”

“TÜM KURUMLARIMIZ UYUMLU ŞEKİLDE ÇALIŞTIK”

“Görev sürecimiz boyunca; başta kaymakamlığımız, Silivri belediyemiz, Emniyet ve Bölge Trafik Müdürlüğümüz olmak üzere gerek Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKAME), gerek Toplu Ulaşım Daire Başkanlığında esnafımızı en iyi şekilde temsil ederek, ilişkilerimizin gayet sıcak ve samimi biçimde olmasını sağladık. Tüm kurumlarımız ile gayet uyumlu şekilde çalıştık. Taleplerimizin büyük çoğunluğuna da karşılık bulduk. Sağ olsunlar, tüm kurumlarımız da bizlere hak ettiğimiz saygı ve değeri gösterdiler.”

“YENİ DÖNEMDE SONUÇLANDIRACAĞIMIZ BİRÇOK İŞLERİMİZ VAR”

“Söz konusu toplu ulaşım olduğunda gündemimiz her zaman yoğun oluyor, yeri geldiğinde haftanın her günü İstanbul’a şahsım veya gerekirse üyelerimizle birlikte giderek yapılan düzenlemelerde fikirlerimizi beyan edip, taleplerimizi ileterek çalışmalara ortak oluyoruz. Gün geçmiyor ki karşımıza bir yenilik, bir mevzuat değişikliği çıkmasın. Bunda Silivri’mizin konumu, bölgemize doğru kayan kentleşme giderek artan nüfusumuz ve değişen teknoloji büyük rol oynamaktadır. Buna bağlı olarak halkın taleplerine karşın yapılan uygulama ve düzenlemelerde esnafımızın da çıkarlarını gözeterek bu düzenlemelerden esnafımızın zarar görmemesi adına çalışmalarda bulunuyoruz. Taraflar arasında köprü görevi görüyoruz. Çalışmalarına başlamış olduğumuz ve yeni dönemde sonuçlandıracağımız birçok işlerimiz var.”

"Sizlere tanıtacağım yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımla, bundan sonra da esnafımıza en iyi şekilde hizmet etmenin, sorunları çözmenin gayreti içinde olacağız. Son olarak değerli esnafımızın 10 Mart Cumartesi günü yapılacak Olağan Genel Kurulumuza katılım göstermelerini diliyoruz. Diğer aday olan arkadaşımıza da başarılar dileyerek Genel Kurulumuzun bir demokrasi şöleni şeklinde geçmesini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Recep Akıncı'nın yönetim listesi şu şekilde oluştu;

Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Başkan Recep Akıncı, Ercan Usta, Serkan Gürsu, Tamer Nalçakan, Serdar Altınsoy, Salih Güler, Gürkan Ölçer

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: 

Sami ibracık, Cevat Türkel, Kazim Can, Haşim Nail, Turfan Kerim Kuro, Ahmet Burak Büber, Cihan Güvenç

Denetim Kurulu Asil Üyeler: 

Coşkun Erkan, Erdal Karabıyık, Şenol Bulut

Denetim Kurulu Yedek Üyeler:

Ercan Özcan, Kadir Ulu, Beyhan Özgür

sha

Editör: TE Bilişim