10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen program, kortej ile başladı. Kortejin başında; Hasan Özvarnalı İlkokulu bünyesindeki özel öğrencilerden oluşan bando yer aldı.

Programa Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Meral Kutlu, okul müdürleri, Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi öğrencileri, özel sınıfları olan tüm okullar, rehabilitasyon merkezleri, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kortejin ardından Atatürk Anıtı’nda çelenk sunumu gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi’nde Vatan Sevgisine Engel Yoktur isimli tiyatro oyunu ile devam etti. Özel öğrencilerin tiyatro oyununun ardından ise ilçe protokol üyeleri, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’nda Abdullah Güllüoğlu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi tarafından açılan engelli çocukların el emeği sergisini ziyaret etti.

Editör: TE Bilişim