Yaşanan bu anların medyaya düşmesi sonrasında CHP’li Silivri Belediye Başkanı sosyal medya hesabından Sertab Erener’i eleştirmiş, ben olsaydım sahneden kovardım çıkışında bulunmuştu.

Bu mesajında Mustafa Sandal ile ilgili yaşanan benzer bir durumda, mikrofonun elinden alınarak, sahneden indirildiğini söylemesi, Mustafa Sandal’ın kulağına gidince açıklama yaptı.

Sosyal medyada bir kullanıcı Mustafa Sandal’a, “Belediye başkanı tarafından böyle bir hakarete maruz kaldığınız doğru mu?” diye sorunca, ünlü şarkıcı da, “Böyle bir şey olmadı, yalan! Ayrıca, bir sanatçıyı sahneden ancak halk indirebilir. Herkes haddini bilmeli, kendisini halktan büyük sanmamalı” cevabını verdi.

Özcan Işıklar ne demişti?

“Sertab Hanım şunu unutmuş herhalde oraya onu parasını ödeyip çağıran Çatalca Belediyesi’dir. Belediyenin koyduğu düzene uyarak sahne almak mecburiyetindedir. Beğenmiyorsa o düzeni gelmez, Sertab Erener’in yaptığı tam bir terbiyesizliktir. Onu sahneden indirmeyen sahnenin ve onun parasını ödeyen Belediye Başkanı’nın nezaketinden olduğunu unutmayın. Bundan sonra seçilmiş Belediye Başkanı’na üstelik onu parasını ödeyen kurumun şartlarına uymayan o sanatçıyı bakın bakalım hangi kurum parasını ödeyip de onu saygısızlığına katlanır. Cem nezaketli davranmış bu hareketi benim belediyemde yapsaydı onu o sahneden indirirdim. Silivri’de buna benzer bir Mustafa Sandal vakası yaşandı ve mikrofon elinden alınarak sahneden indirildi, herkes haddini bilecek yok öyle terbiyesizlik.”

sinehaber.com

Editör: TE Bilişim