Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle yapmış olduğu yazılı açıklama şu şekilde:

30 Ağustos bağımsızlık ve özgürlük sevdalısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kazandığı büyük zaferin taçlandığı gündür.

Türk Ulusu yüzlerce yıldır hoşgörüyü, saygıyı, sevgiyi, birlikte barış içinde yaşamış; bağımsızlığını, özgürlüğünü, din,dil, ırk, mezhep ve inanç farklılığını gözetmeden omuz omuza, el ele vererek kazanmıştır.

Tarihte parlak zaferlere imza atan kahraman ordumuz da bölgemizde bir güç ve istikrar unsuru olarak ülkemizin saygınlığını arttırmaktadır.

30 Ağustos birliktir, kardeşliktir, tam bağımsızlık ve toprak bütünlüğüdür, 30 Ağustos Atatürk ilke ve devrimlerinin filizlenerek, kök salmaya başlayacağı sürecin yolunu açan zafer bayramının tarihe kaydedilişidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gününü kutlar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnetle anıyorum.

 

Mümin TUĞLU

CHP Silivri İlçe Başkanı

 

Editör: TE Bilişim