Silivri Kent Konseyi, Silivri Belediyesi Kalepark Tesisleri’nde gerçekleştirdiği toplantıyla ilçe protokol üyelerine konseyin çalışmalarını anlattı. Kent Konseyi Başkanı Kadir Baran’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, AK Parti ve CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Silivri Kent Konseyi Yönetim Kurulu ve Çalışma Grubu Üyeleri katıldı.

KONSEY ÇALIŞMALARI ANLATILDI

Kent Konseyi Başkanı Kadir Baran’ın konseyin çalışmalarını anlatarak başladığı toplantıda, Kent Konseyi Genel Sekreteri Sema Kurt gerçekleşen faaliyetleri sunum gösterisiyle aktardı.

IŞIKLAR KENT KONSEYİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gerçekleşen toplantıda Kent Konseyi’nin önemine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi; “Kent konseylerinin çağdaş, modern bir şehrin bütün değerlerini geleceğe taşımak gibi bir görevi var, kentin sorunlarına çözüm önerileri üretirler. Kent Konseyimiz ilçemizde yetişemediğimiz sorunları gözlemliyor ve çözümler üretiyor, bunları görmek çok güzel bir şey. İlçemize çok önemli katkıları var. Türkiye genelindeki birçok konseyin de bizi örnek aldığını, çalışmaları ilgiyle izlediklerini biliyorum ve gurur duyuyorum. Silivri’de çok güzel şeyler oluyor. Çevrenizi değiştirmeye, dönüştürmeye ve güzelleştirmeye çalışmak, başkalarının rahatı ve mutluluğu için kendini feda etmek bir hastalık. Bu önemli bir hastalık ve sizler bu hastalıktan hiç kurtulmayın. Silivri Kent Konseyi ile birlikte daha birçok önemli çalışmaya imza atacağımıza inanıyorum. Yaptığımız çalışmalarla Silivri’yi aydınlık, modern ve çağdaş yarınlar bekliyor” dedi.

KONSEYLER SİLİVRİ’DE BULUŞACAK

Silivri Kent Konseyi Başkanı Kadir Baran toplantıya katılan herkesi, 14- 15 Eylül tarihlerinde Silivri’de gerçekleştirilecek Türkiye Kent Konseyi Platformu 8. Toplantısına ev sahibi olarak davet etti. Kent Konseyleri Silivri buluşması Çanta Eser Otel’de gerçekleşecek.

 

Editör: TE Bilişim