AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Demiral'ın mesajı şu şekilde:

Bu yıl Türk ve Müslüman dünyası için 23 Nisan Perşembe günü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili olması nedeniyle apayrı bir anlam taşıyor.

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk çocuklara  verdiği değeri göstermek adına Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan etmiştir. 23 Nisan 1920,  milletimiz için, tarihi değer taşıyan bir dönüm noktasını ifade etmektedir. Bugün yabancı devletlerin ülkemizi işgal etme teşebbüsleri karşısında, Türk milletinin var olma mücadelesini başarıyla gerçekleştirdiği, vatanına sahip çıktığı gündür.
Çocuklarımıza daha güzel bir ülke bırakmak, onları huzur, güven ve barış ortamında geleceğe hazırlamak devletimizin ve birey olarak hepimizin üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmesini gerektiriyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıldönümünü yaşadığımız bu gurur günümüzde, gurur bayramımızda bugünün küçükleri, yarının büyükleri ulusumuzun en kıymetli hazinesi çocuklarımızın, sevincini ve coşkusunu paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.

Editör: TE Bilişim