Fener Mahallesi muhtarı Muharrem Eren, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın başlatmış olduğu “Hadi köyümüze geri dönelim” proje kapsamına Silivri köyleri olarak bilinen mahallelerin de alınması için harekete geçti.

Eren, Kadıköy, Gazitepe, Akören-Bekirli, Kurfallı, Fener, Büyük Sinekli , Küçük Sinekli, Danamandıra, Sayalar, Çayırdere , Beyciler, Çeltik, Yolçatı, Seymen, Büyük Kılıçlı, Küçük Kılıçlı, Alipaşa mahallelerinin de proje kapsamına alınmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, AK Partili ve MHP’li milletvekillerine de ulaşan Eren, konuyla ilgili olarak destek talebinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kurlu ve MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem dönüş yaparak projeye destek olacaklarını belirtti.

Hatırlanacağı gibi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba, köylerine geri dönen çiftçi ailelere 300 damızlık koyun artı koyunlara bakana da asgari ücret verileceğini açıklamıştı.

Fener Muhtarı Muharrem Eren de, bu proje kapsamında şunları söyledi:

“Tarım Bakanlığımız'ın başlatmış olduğu “Hadi köyümüze geri dönelim” proje kapsamında, köyüne dönen halkımıza 300 küçük baş koyun desteğinden Silivrimiz’in eski 18 orman köylerinin de faydalanmasını istiyoruz.”

Editör: TE Bilişim