AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bozoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Kıymetli Dostlarım,

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelerek hamdolsun, millet olarak sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha kavuştuk. Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır. Özünde var olan değerlerle herkese insani sorumluluklarını hatırlatan bir yönü olan bayram günlerinin, gönül ve ruh birliği içinde maneviyatına uygun şekilde değerlendirilmesini yürekten dilemekteyiz.

Son günlerde insanlık, tüm dünya ile ülkemizi de etkisi altına alan korana virüs ile mücadele etmektedir. Millet olarak bizler nice zorlukları birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla aştık. Yaşadığımız bu günleri de tedbir ve tevekkülle, istişare ve sağlam bilgiyle, sağduyu ve basiretle, ilimle ve bilgiyle, hikmetle, sabır ve dua ile atlatacağız inşAllah.

Bu yıl bayramı bir sonraki bayramlarda birbirimize sımsıkı sarılabilelim diye korona virüs yüzünden ne yazık ki evlerimizde geçireceğiz. Fakat bizler biliyoruz ki her bayram olduğu gibi bu bayramda da gönüllerimiz elbet bir. İşte bu yüzden virüs tehdidi ortadan kalkana kadar fiziken uzak kalacağımız, ziyaretlerine gidemeyeceğimiz yakınlarımızı, akrabalarımızı, gözleri kapıda evlatlarının gelmesini bekleyen büyüklerimizi telefonla arayarak onların bayramlarını kutlayacağız, sosyal mesafenin gönüller arasında geçerli olmadığını göstereceğiz. Ramazan Bayramı’nın ardından da inşAllah korona virüs belasından kurtulacak ve çifte bayram yapacağız.

Bu bayram için temennimiz; gönül evlerinizin her zamankinden daha şen, her zamankinden daha kalabalık olmasıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimizin, büyüklerimizin, küçüklerimizin, kardeşlerimizin, Silivrili hemşerilerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutlarız.

Bu bayram biraz sabredelim; kavuşup sarılacağımız günler çok yakın.

Allah’a emanet olun.

Editör: TE Bilişim