Samsun'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Op. Dr.Kamil Furtun için Silivri Devlet Hastanesin'de doktorlar duruma tepki gösterdi.

İstanbul Tabip Odası Silivri Devlet Hastanesi Temsilcisi Mehmet Ali Filiz okuduğu Basın açıklamasında, Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Kamil Furtun, dün silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Filiz, Yüreğimiz acı ve öfke dolu, Meslektaşımızın görev yaptığı hastanede hunharca katledilmesini nefretle kınıyoruz. Biliyoruz ki bu münferit bir vaka değil. Acı ile doluyuz; yılların emeği ile yetişmiş, kendi ailesinden, eşinden, çocuklarından çaldığı vakitlerle hastalara faydalı olmaya çalışan ve halkımızın sağlığı için gece gündüz fedakarca hizmet vermeye çabalayan çok kiymetli meslektaşlarımız için göz yaşı döküyoruz, dedi.

SİLİVRİ BAŞHEKİMLİKTEN HASTANE BAHÇESİNDE KINAMA

İstanbul Tabip Odası Silivri Temsilciliği, Silivri Devlet Hastanesin Acil girişinde açıklama yaptıktan sonra bir diğer kınama ise başhekimlikten geldi.

Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Sadık Balcı, '' Umarım bu son olur, biz bunları düşünürken akşamleyin maalesef istemediğimiz üzücü olaylar oldu.
Balcı, Umarım Önlemler alınır, sağlık çalışanlarının bu sıkıntılarını derinden el atılır, hepimizin tekrardan başı sağolsun, dedi.







Editör: TE Bilişim