CHP’li İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Saadet Gençoğlu’nun, eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci’nin sosyal medya hesabı üzerinde yapmış olduğu doğum günü kutlama mesajı düşündürücü bir ayrıntıyı gözler önüne serdi.
 

30 Mart 2014 yılında yapılan yerel seçimler öncesinde Özcan Işıklar tarafından yapılan teklif üzerine ve yine Işıklar’ın kişisel tercihi ile birlikte belediye meclis üyesi yapılan Saadet Gençoğlu’nun “Belediye Başkan Yardımcısı” olmak istediği ancak Işıklar tarafından bu isteğinin yerine getirilmediği biliniyordu.

Gençoğlu’nun başkan yardımcısı yapılmaması sebebiyle rahatsızlık duyduğu ve bu rahatsızlığını yakın çevresiyle de çeşitli ortamlarda paylaştığı konuşuluyordu.

Geçtiğimiz Mart ayında Gençoğlu tarafından Işıklar’ın parti içi rakibi Selami Değirmenci’nin sosyal medya hesabına bırakılan bir mesaj, Gençoğlu’nun Değirmenci saflarına kaymak üzere olma ihtimalini akıllara getirdi.

13 Mart 1954 doğumlu olan Selami Değirmenci, geçtiğimiz Mart ayı içerisinde birçok kişiden facebook hesabı üzerinden doğumgünü kutlama mesajları aldı.

17 Mart 2016 tarihinde Değirmenci’nin facebook ana sayfasında paylaştığı bir fotoğrafın altına doğumgünü kutlaması notu yazan Gençoğlu, “Yine.. Yeniden.. Bir kez daha.. Nice yıllara üstadım!” cümlesini kullandı.

Hatırlanacağı gibi Selami Değirmenci 1989 ila 2004 yılları arasında kesintisiz 3 dönem Silivri Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

30 Mart 2014 yılında yapılan yerel seçimleri öncesinde Özcan Işıklar'ın kişisel tercihi ile belediye meclis üyesi yapılan Gençoğlu’nun, Değirmenci’ye yazmış olduğu kinayeli kutlama mesajı; Işıklar’dan umduğunu bulamadığı ve 2019 yerel seçimleri sırasında Değirmenci’nin muhtemel aday adaylığını destekleyeceği ihtimalini akıllara getirdi.


İŞTE O PAYLAŞIM



Editör: TE Bilişim