Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Abdullah Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Silivri Cemevi şantiye binasında basın toplantısı düzenlendi.

Silivri Cemevi Dedesi Hasan Ağ’ın da katıldığı toplantıda vakfın Silivri şubesi yönetim kurulu üyeleri Mahir Demirel, Fidan Delibaş, Merdan Zengin, Kazım Demir, Zeynel Yıldız ve Soner Atakan da tam kadro yer aldı.

Yeni göreve başlayan yönetim kurulunun öncelikle bütün Silivri ile kaynaşma içerisinde olacağını belirten şube başkanı Abdullah Kaya; “eski başkanlarımız Tamam Köroğlu ve Rıza Sevimli başta olmak üzere Alevi Kültür Derneği Silivri Şube Başkanımız Coşkun Aksoy ile birlikte bütün canlarımızla, alevi olsun olmasın bütün Silivri halkıyla, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte herkesle barışık olmak istiyoruz. ..” dedi.

Halen devam eden cemevi inşaatının yavaş ilerlediğini de belirten Kaya, önümüzdeki günlerde inşaat çalışmalarını hızlandırabilmek için bağış toplama kampanyası düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.









 
Editör: TE Bilişim