Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla 07 Mayıs 2016 Cumartesi günü Ankara'ya giden CHP'li belediye başkanları, genel merkezde düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantı sonrasında bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, "CHP'li belediye başkanları ile gurur duyduğunu" söyledi.

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Yurt Gazetesi de bugünkü (08.Mayıs.2016) baskısında "İşte Kılıçdaroplu'nun gurur duyduğu başkanlar" başlığı altında manşetten verdiği haberde CHP'nin Türkiye çapındaki 6 sorunlu belediye başkanının fotoğrafı kullanıldı. Söz konusu haberde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın da fotoğrafı yeraldı.

"Yerel Yönetimler Birimi'nin düzenlediği belediye başkanları toplantısında konuşan CHP genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu, adları skandallar ve yolsuzluklarla anılan belediye başkanlarına da sahip çıkarak "bütün belediye başkanlarımızla onur ve gurur duyuyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu'nun onur ve gurur duyduğu bu belediye başkanları kim diye merak edenler için YURT o listede öne çıkan bazı başkan portrelerini yayımlıyor. İşte CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdarolu'nun onur ve gurur duyuyorum diyerel kefil olduğu CHP'li belediye başkanları..." spotuyla yayımlanan haberde Özcan Işıklar'ın fotoğrafının altında şu ifadeler yeraldı: 

Daha önce makam aracıyla gittiği Buşgaristan'da kumar oynarken görüntülendi. Neredeyse her hafta sonu yurt dışına çıkarak kumar oynadığı iddia edildi. Son olarak belediyenin hoparlör sistemine giren kimliği belirsiz kişilerin yaptığı "Kumarbaz Özcan" "Rüşvet parasıyla kumar oynuyor" anonsu Türkiye'ye gündem oldu.












Editör: TE Bilişim