Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından partiye il binası satın alınabilmesi için gelir temin etmek amacıyla bir yemek düzenledi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı yemeğin davetiyelerinin tanesi 10 bin TL'den satıldı. Davetiye fiyatlarının bu kadar yüksek olması parti tabanında çeşitli tepkileri de beraberinde getirdi.

Söz konusu yemeğe Silivri'den de Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil ile birlikte toplam 10 kişilik bir grup partili katıldı. Özcan Işıklar, sosyal medya hesabından yemeğe katılanlarla birlikte çektirdiği fotoğrafı, yanına "CHP ilçe yöneticilerimizle birlikte il başkanlığımızın düzenlediği dayanışma yemeğine katıldık" yazarak paylaştı.

Davetiyelerin tanesinin 10 bin TL olduğu özel yemeğe Silivri'den katılan isimler şu şekilde:

Özcan Işıklar, Suna Göçengil, Ayhan Otlatıcı, Doruk Bulut, Melih Yıldız, Asım Kıyıcı, Gülsüm Onur, Murat Berk, Elif Yılmazer ve Berker Esen.

Silivri'yi temsilen 10 kişi olarak katılım gösterilen yemek için topam 100 bin TL (eski para birimi ile 100 milyar TL) davetiye bedelinin kim tarafından karşılandığı da merak konusu oldu.











 
Editör: TE Bilişim