Silivri’de hizmet veren, özellikle çorba ve et ürünleri diyince akla gelen ilk mekânlardan biri olan Terbiyeli’de Ramazan ayına özel menüler yine iştahları kabartıyor.


İftar menüsünde bol seçenek

Terbiyeli’nin bu yıl ki iftar menüsünde zengin iftariyelik çeşitleri ve iftar sofralarının baş tacı 17 çeşit çorba bulunuyor. İftar sofralarının hafif başlangıçları salata ve soğuk mezeler ve çıtır çıtır paçanga böreği ise ara sıcakların vazgeçilmezi olarak Terbiyeli’nin iftar menüsünde yerini aldı. Ana yemek olarak tadına doyamayacağınız kuzu tandır ya da dileyenler için karışık ızgara yanında limitsiz meşrubat ikramı ile sizleri bekliyor.

Sahur sofraları da Terbiyeli’de kurulacak

Terbiyeli, sahur menüsü için yine 17 çeşit çorba ile müşterilerine hizmet verecek. Dileyenler serpme kahvaltı eşliğinde sucuklu-kavurmalı- peynirli yumurta ya da menemen tercih edebilir. Sahur sofralarının olmazsa olmazı nefis ve taptaze börekler de yanında serinletici kompostolarla servis ediliyor. Terbiyeli’nin sahur vakti çay keyfi de yine müşterilerine limitsiz olarak ikramı. İftar ve sahur yemeklerinizde restoranda yapılan nefis ev ekmeklerinin de tadına bakmayı unutmayın. Bu yaz Ramazan sofraları Terbiyeli’de yine lezzetli tatlar ve hoş bir ambiyansla sizleri bekliyor.

Editör: TE Bilişim