Silivri Dayanışma Platformu gönüllülerinden Özel Silivri Anadolu Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hızır Aydın'ın tasarım ve üretimi olan virüs koruma özelligi taşıyan maskeler ilçemizde görev yapan sağlık çalışanları tarafından kullanılmaya başlandı. Maskeler ilk üretim aşamasında birçok testten geçmiş, özellikle kullanımı hususunda sağlık çalışanlarının görüşleri alınmıştı.

Koruma özelliği yüksek olan bu maskeler ilk etapta acil ve yoğun bakım servislerinde yüksek risk altında büyük özveriyle çalışan hekimlerin ve sağlık çalışanlarımızın kullanımına ücretsiz olarak sunuldu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Silivri Dayanışma Portormu Sözcüsü Nursel Erel; “bu projeye destek veren Silivri Dayanışma Platformu gönüllülerimiz Eczacı Ilknur Sönmez, Eczacı Nilgün Meral, Sayın Emine Tarin ve Sayın Saadettin Erel'e, aynı şekilde desteklerini esirgemeyen dostlarımız; Silivri Devlet Hastanesi Eski Müdürü Sayın Mehmet Yasin Muratal, Albayrak Tente Sahibi Sayın İlhan Albayrak, Gök Un Sahibi Sayın Turan Göksu, Şahin Fırın ortaklarından Sayın Yavuz Dirik ve Silivri Motosiklet Kulübü üyelerine toplumsal duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz. Sağlıklı günlerde yeniden görüşebilmek ümidiyle..” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim