Türkiye’nin gayrisafi milli hasılasının 2,8’ini üreten Silivri’de hizmet sektörlerini tanıtmak, iş arayanla işvereni buluşturmak amacıyla düzenlenen Silivri EXPO başlıyor.

Silivri Belediyesi her yıl düzenlediği Kariyer Günleri ile ilçede faaliyet gösteren, farklı sektörlerden oluşan firmaları, iş arayan vatandaşlarla buluşturuyor. Kariyer Günlerini geçtiğimiz yıl Silivri EXPO adı altında, Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği (SİAD) ile birlikte düzenleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bu yıl da ikincisini gerçekleştirecek. Hem firmalar arası ticari ve sosyal iletişim, hem de işçi- işveren buluşmasını sağlayan Silivri EXPO’da bu yıl 100 ayrı firma stant açacak.


SİLİVRİ EXPO 26-28 MAYIS’TA

İlçedeki iş potansiyellerini ve kariyer fırsatlarını bir araya getiren Silivri EXPO, bu yıl 26- 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Silivri Belediyesi ile SİAD işbirliğinde, Maxi Alışveriş Merkezinde bulunan eski mobilya mağazasında açılacak etkinlikte; iş arayanları, yeni mezunları ve öğrencileri bölgede aktif faaliyette bulunan fabrika sahipleri ile buluşturacak.

Editör: TE Bilişim