Sektörün ve bölgenin en büyük inşaat şirketlerin biri olan Saral İnşaat Grubu, halihazırda Silivri bölgesinin ilk konsept projesi olan Saral Life’ta son kalan daireler için büyük bir kampanya düzenledi.

Saral Life projesinde kalan kısıtlı sayıdaki konutlar için sizlere özel olarak indirimli faiz oranları ve alternatifli yeni ödeme planları ile;

-ŞİMDİ AL,

-0 PEŞİNAT,

-3.848-TL DEN BAŞLAYAN TAKSİTLERLE

-120 AY VADELİ, 

- PEŞİNATI 12 AY SONRA ÖDE,

-HAZİRAN’DA TAŞIN,

VEYA

-ŞİMDİ AL,

-%20 PEŞİN,

-%0 FAİZ,

-50 AY VADELİ,

-HAZİRAN’DA TAŞIN,

"Böylesi 10 yılda bir gelir’

 Sektörün ve bölgenin en büyük inşaat şirketlerin biri olan Saral İnşaat Grubu, halihazırda Silivri bölgesinin ilk konsept projesi olan Saral Life’ta son kalan daireler için büyük bir kampanya düzenledi.

Buna göre, Saral Life projesi dahilinde toplamda 7 farklı kullanım alanlı inşa edilen konutlar; 2+1 daireler 121 m2 kullanım alanlı, 3+1 daireler 145 m2 kullanım alanlı ve 3,5+1 daireler 166 m2 kullanım alanlı olup, bahçe, ara kat ve şerefiyelere göre farklılıklar gösteriyor. Açıklanan yeni kampanya ile kısıtlı sayıda kalan bu daireler için 2 ayrı ödeme planı üzerinden alternatifler sunuluyor.

Bölgemizde ilk defa uygulanan bu kampanyada 2 farklı ödeme planı var.

-0 peşinat, aylık 3.848-TL den başlayan taksitlerle sizleri ev sahibi yapıyor. Veya % 0 Faiz / 50 ay vadeyle, sizlere hayallerinizdeki evi sunuyor.

Böyle bir fırsatın 10 yılda bir geleceğini söyleyen yetkililer, sürpriz bir kampanyaya imza atıyor.

Bu haftadan itibaren hem örnek daireleri gezmeye, hem de ödeme planları hakkında bilgilendirmek için sizleri davet ediyor.

Açıklanan kampanya ile kalan daireleri satmayı planlayan yetkililer,

Haziran 2018’de daire teslimlerine başlıyor.

SATIŞ BAŞARISI

Saral Life projesi 15 Temmuz 2016 darbe sürecinde başlamasına rağmen 168 daire ve 10 ticari ünitenin %75’ini satarak büyük başarı yakaladı. Saral Life projesi Silivri-Kiptaş 2 mevkiinde yer alıyor. Rakım olarak yüksek ve sağlam zeminde inşa edilen Saral Life projesi kat planları, sosyal tesisleri, spor ve çocuk alanları ile iddialı bir konsepti de sunuyor.

Silivri’nin ilk konsept projesinde geri sayım başladı.. sınırlı sayıda kalan bu daireler hem iç dekorasyonları, teslim şartları ve lejant özellikleri,

hem de yüzme havuzları, genel jeneratör sistemi ve 9.000 m2’lik kapalı otoparkı ile çağdaş yaşamın izleri ile donatılmış.. müşterilerine keyifli, konforlu ve güvenilir çağdaş bir yaşamın izlerini taşıyor.

Ahşapsan mutfaklar, Çimstone tezgahlar, Saral Mobilya kapılar, Kone asansörler, fırın, ocak ve davlumbaz ile Çanakkale Seramik seramik koleksiyonundan örnekler sunuluyor.

BÜYÜK AVANTAJLAR SUNUYOR

Saral Life konumu ve lokasyonu itibariyle emsalsiz bir proje.. merkeze yakınlığı, alışveriş alanlarına ve ulaşım kolaylığı ile yeni çevre yolu, E-5 ve TEM otoyolları ile sizlere büyük avantajlar sunuyor. Hızlı ray sistem, cep otogarı ve yeni çevre yolu ile de geleceğe matuf yatırımların merkezinde yer alıyor. Saral İnşaat, örnek daireleri ve alternatifli ödeme planlarını incelemeniz için sizleri kahve içmeye davet ediyor.

SARAL İNŞAAT GRUBU

1971 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor.

Bölgemizde ise 1981 yılından beri projeler üretiyor.

Ülkemizin en başarılı projelerinden olan Sunflower proje konsepti ile ileri ahşap teknoloji kullanılarak uyguladığı villa projelerini yurtiçi ve yurtdışında inşa ediyor.

Maslak No1 ve Levent No5 gibi farklı konsept ve mimarideki iddialı, ödüllü ve başarılı projelere imza atmaya devam ediyor.

Saral bölgemizde inşa ettiği ve Haziran ayında teslimlerine başlayacak olan Saral Life projesi ile geçen sene teslimleri tamamlanan Saral 107 projeleri bölgenin en başarılı konsept projeleri olarak biliniyor.

Ayrıca Türkiye’nin 2370 kişilik kapasitesi ile en büyük öğrenci yurdunu da inşa eden grup; ticari değerleri, teslim güvencesi, itibar yönetimi ve müşteri memnuniyeti ile 47 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor.

Saral İnşaat 47 yıldır yaşanılan, abide eserler inşa ediyor.

Editör: TE Bilişim