Odak Okulları'ndan yapılan yazılı açıklamada; Yazıcı İnşaat ile yapılan ortaklık anlaşması hakkında bilgi verildi.

Yazılı açıklama şu şekilde:

Değerli paydaşlarımız,

Yenilikçi yaklaşımlarıyla, kendine özgü bütünsel eğitim modelini uygulayarak fark yaratan bir kurum olmak vizyonuyla yola çıkan ODAK Okulları, kuruluşundan bugüne kadar siz değerli paydaşlarımızın da desteğiyle “ilerlemenin”, “çağdaş eğitimin” ve “eğitimde çağdaşlaşma geleneğinin” öncülerinden biri olarak “Eğitimin Odak Noktası” olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Atatürk İlkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen kurumumuzun orta ve uzun vadeli sürdürülebilir büyüme stratejileri doğrultusunda çağdaş eğitimi yaymak için yeni okullar açmak ve bunları geliştirmek adına attığımız önemli bir adımı sizlerle paylaşmak istedik.

Birlikteliğin farklı kuvvetleri ortaya çıkaracağı, olumlu anlamda sinerji oluşturacağı inancımızla, işbirliği ve güç birliği anlayışıyla, ODAK Okulları kurumumuz ile sektöründe köklü bir firma olan, zamanla  bünyesine  kattığı  teknik  kadro, donanım ve yılların  verdiği  deneyim sayesinde, yeni  bir  projecilik  anlayışı  ve  vizyon  sahibi, Silivri’nin önemli değerlerinden biri olan YAZICI Yapı firması arasında ortaklık anlaşması imzalanmıştır. 

Stratejik ortaklıklarda amaç; ortak hayallerin gerçeğe dönüşmesi için, birlikteliğin oluşturduğu sinerjiden yararlanmaktır. Yapı sektöründe çok güçlü ve güvenilir bir marka olan YAZICI Yapı ve ODAK Okulları arasında ulusal ölçekte büyüme ve genişleme hedefimizin bir parçası olan bu  işbirliğimiz ile, hem büyüme stratejisi açısından yeni fırsatlar yakalama, hem de eğitim konusunda en iyi olma hedefimizde bir adım daha ileri gideceğimiz kanaatindeyiz.

Bu stratejik ortaklığın, Türkiye'nin hızlı büyüyen eğitim sektöründe faaliyet göstermekte olan “ODAK Okulları” kurumlarını ve çağdaş eğitim anlayışımızı daha da güçlendirme açısından çok önemli olduğunu düşünüyor ve inanıyoruz ki; büyüyen ülkemizle birlikte bu ortaklık da beklentilerin üzerinde başarılı olacak ve şeffaf iletişim politikamız kapsamında sizlerle tekrar bir çok ilki paylaşmak üzere yeniden bir araya geleceğiz.


Saygılarımızla...

Editör: TE Bilişim