Silivri Alipaşa Mahallesi'nde bir ay kadar önce kasap ve et lokantası olarak  olarak faaliyete geçen "Mandacı Et Lokantası"nın açılış kurdelesi kesildi.

Silivrin Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Kadıköy eski Belediye Başkanı Selami Öztürk, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Emine Gülizar Emecan, CHP Kadın ve Gençlik Kolları ile vatandaşların katıldığı açılışta sucuk ekmek servisi yapıldı.

İşletme sahipleri Murat Tezeller ve Gürkan Tezeller, favetlileri kapıda karşıladı.


100 YILDIR HAYVANCILIKLA UĞRAŞAN BİR AİLE


Silivri’de 100 yılı aşkın bir süredir hayvancılık yapan Tezeller ailesinin temsilcilerinden “Mandacı” lakaplı Murat Tezeller, Alipaşa Mahallesi’nde açmış olduğu et lokantası ile farklı bir kulvara adım attı.

Yaklaşık 100 yıldır “mandacı” lakabı ile anılan bir ailenin temsilcilerinden olan Murat Tezeller, kendi yetiştirdiği hayvanların etlerini pişirerek servis ettiği lokantasında aynı zamanda kasap olarak da çiğ et satışıyla hizmet veriyor.

TAMAMEN ORGANİK

Alipaşa yolu üzerinde bulunan “Mandacı Et Lokantası”nda en başta temizlik ve hijyene önem verdiklerini belirten Tezeller, “tamamen doğal ortamda, doğal yemlerle ve çiftlik içerisinde rahatça dolaşarak yetişen hayvanlarımızı keserek et, sucuk ve köfte yapıyoruz. Lezzet konusunda çok iddialıyız. Bütün etlerimiz kesinlikle organiktir. Dileyen müşterilerimiz lokantada oturup yemek yiyebilir, dileyenler de kasap reyonumuzdan evleri için et, sucuk, kıyma ve bizim yapmış olduğumuz doğal köfteleri alabilir.” diyor

BAHÇE VE ÇOCUKLAR İÇİN OYUN ALANI

Yaz sezonuna girme hazırlığı yaptığımız şu günlerde, Mandacı Et Lokantası’nın bahçe kısmının da hazırlandığını belirten Murat Tezeller, “bahar ve yaz mevsiminde bahçe ortamında et yemek isteyecek olan misafirlerimizi de düşündük. Özellikle çocuklarının rahatlıkla koşup oynayabilecekleri bir oyun parkı hazırlığı içerisindeyiz” şeklinde konuşuyor.

SAĞLIKLI ETLER

Bütün bunların yanında Mandacı Et Lokantası’nın en önemli özelliği, yine de bütün et, köfte ve sucuk çeşitlerinin doğal ortamda beslenen hayvanların kesilmesiyle sağlıklı ve temiz bir şekilde üretilmiş olması.
















Editör: TE Bilişim