Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle Silivri genelinde aktif faaliyette bulunan muhasebeciler için yemek düzenledi. İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Silivri İlçe Temsilciliği ortaklığında düzenlenen geceye, Belediye Başkan Yardımcıları ile Silivrili birçok muhasebeci ve mali müşavir katıldı.

IŞIKLAR; “EKONOMİNİN AYNASI SİZLERSİNİZ”

Gecede yaptığı konuşmasında mesleğin önemine vurgu yapan Başkan Işıklar; “Muhasebe ve muhasebe yapmanın, bizim gibi göçebe kültürle yaşamış ve daha sonra yerleşik kültürle tanışmış toplumların günü birlik yaşantısına etkisi büyük olmuştur. Geçtiğimiz yıllarla karşılaştırdığımızda, günümüzde muhasebecilik mesleğinin teknolojinin iyi imkânlarını da kullanarak çok hızlı mesafe aldığını ve ileriye doğru taşındığını görüyoruz. Ekonominin aynası sizlersiniz. Ekonominin nefes alıp verişini, can damarının nasıl etkilendiğini en iyi sizler biliyorsunuz. Çalışma hayatınızın ne kadar karmaşık olduğunu biliyoruz. Gerçekten bir aile hekimi kadar yaptığınız işin önemi bulunmaktadır. Bundan sonraki çalışma hayatınızda sizlere başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

GENÇOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

İstanbul Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Silivri İlçe Temsilcisi aynı zamanda CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Saadet Gençoğlu, gecede meslektaşlarına hitaben gerçekleştirdiği konuşmasında Muhasebe Haftası’nı kutlayarak, Başkan Işıklar’a destek ve katkıları için teşekkür etti. Mesleğe yeni başlayan ve yıllarını bu mesleğe adamış muhasebecilere belge ve şiltlerinin takdim edildiği gecede sahne alan Silivri Belediyesi Kültür Merkezi Eğitmeni İbrahim Orçin, konuklara keyifli bir akşam yaşattı.

 

Editör: TE Bilişim