Piri Mehmet Paşa Mahallesi Şerif Sokak'da gerçekleşen (Emniyet Binası arkası) açılışa AK Parti Milletvekili Harun Karaca, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve ilçe yöneticileri, CHP İlçe yöneticileri, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı  Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan ve davetliler katıldı.

Hann Cafe Restoran’ın Sahibi ve İşletmecileri Meltem-Kemal Dursun çifti davetlileri kapıda karşıladı ve tek tek ilgilendi. Kurdele kesiminden önce restoran önünde kokteyl düzenlendi.

Karaca: Hayırlı olsun!

İlçe protokolü kurdeleyi birlikte kesti. Milletvekili Harun Karaca yaptığı konuşmada ‘İşletmenin hayırlı olmasını, hayırlı kazançlar getirmesini diliyorum. Ya Allah Bismillah’ diyerek kurdeleyi kesti. Ardından hep birlikte işletme gezildi.

Izgaralar, kebaplar

Hann Cafe Restoran ızgara çeşitleri, kebaplar, çorbalar ve sulu yemeklerin yanı sıra hamur işleriyle de zengin bir menüye sahip. İşletmede günün her saati sevdiklerinizle keyifli bir mola vereceğiniz, sıcak soğuk içeceklerinizi yudumlayacağınız cafe bölümü de bulunuyor.

Editör: TE Bilişim