Silivri'de işadamı ev siyasetçi kimliğiyle ön plana çıkan Yetgin Çavdar, mevcut işyerlerini "Doğrular Grup" adı ile tek bir çatı altından birleştirdi. Silivri Marmara Plaza’da faaliyet göstermeye başlayan Doğrular Grup Yapı İnşaat Ltd. Şirketi'nin açılışında önde gelen isimler biraraya geldi.

Bir dönem İçişleri Bakan Danışmanlığı, Beylükdüzü Belediye Başkan danışmanlığı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve Refah Partisi Silivri İlçe Başkanlığı yapan Çavdar'ın yönetim kurulu başkanı olduğu şirketin açılışına; AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, eski belediye başkanlarından Selami Değirmenci, Abdullah Yıldırım, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı yöneticileri, belediye meclis üyeleri, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı.

Doğrular Grup Yapı İnşaat Ltd. Şirketi'nin çalışmaları hakkında misafirlerine bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Yetgin Çavdar, “Birçok farklı sektörde müşterilerimize hizmet veriyoruz. İstedik ki, işletmelerimiz tek bir çatı altında ve aynı yerde olsun. Böylelikle yaptığımız işleri daha planlı ve daha iyi sunabilelim. Doğrular Grup olarak ticaret ünvanımıza yakıştığı gibi doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinerek en mükemmel hizmeti bizi tercih eden değerli müşterilerimize sunalım istedik” şeklinde konuştu.

Doğrular Grup Yapı İnşaat Ltd. Şirketi bünyesinde inşaat ve sigorta başta olmak üzere birçok konuda ticari destek hizmetleri verilecek.

Yetgin Çavdar'ın avukat olan kızı Elif Çavdar'ın ofisi de babası işle aynı binada bulunuyor.

Editör: TE Bilişim