Alevi Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Çoşkun Aksoy sağlık sektöründe Aksoy Group bünyesine bayiliğini aldığı Simens ve Oticon markalarının işitme cihazi satış ve teknik servis ofisi ile hizmete girdi. 
 

İşitme engelli bireyleri için tam donanımlı bir satış ve teknik servis hizmeti verecek olan Aksoy işitme cihazları, dünyaca tanınan iki marka  Simens ve Oticon ile anlaşarak Silivri'deki tek yetkili şatış ofisini açtı. İşitme cihazlarında sadece satış değil, satış sonrasında bakım ve teknik destek verecek olan Aksoy işitme cihazları silivri Çorlu duragında hizmete girdi.
 

Açılışa CHP İstanbul milletvekilleri Ali Şeker ve Candan Yüceer, Silivri Belediyesi Başkan Vekili Bora Balcıoğlu, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, Silivri Belediye meclis üyeleri Süheyl Kırkıcı ve Ali Vural, AK Parti İlçe Yönetimi, Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan, eski Silivri Belediye Başkanı Selami Değirmenci, Alevi Kültür Dernekleri Silivri şubesi yönetimi ile Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.

Editör: TE Bilişim